LUNA PRED ZADRUGU 2: On me ispunjava, ON ME JE VRATIO IZ CRNE RUPE!

Autor:

Zadruga

04.09.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ponovo će ući u rijaliti "Zadrugu", a pred ulazak otkirila je ko joj je pomogao da prebrodi probleme koje je imala zbog veze sa Slobodanom Radanovićem kada je bila na "stubu srama". Kako je otkrila, Đoganijeva je odlučila da uđe u "Zadrugu 2" kako bi popravila svoju reputaciju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
On je ispunjava... Gastoz i Luna

A jedna osoba je uspela da je vrati iz, kako ona kaže, crne rupe. Reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu za kog se spekulisalo da je bila s njim u vezi:

- Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidiš zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće tražiti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao... ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence. Uskoro očekujte i nešto novo od nas - napisala je Luna i imenovala Gastoza.

Ovim putem blogerka je otkrila da sa rijaliti pobednikom "Parova" nije u vezi, već da su samo prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Laki

04.09.2018 15:53

Iz kakve crne rupe te izvadio? Crna devojko.

Odgovori 30 4
Nickname

04.09.2018 17:14

@Laki - Iz iste one u koju ce da se vrati, cim pocnu zurke!

Odgovori 28 4
Partner

04.09.2018 16:36

Pre ce biti da on trazi crnu rupu.

Odgovori 28 4
Rade

06.09.2018 11:05

Ako je potpuno ispunjava, neka joj ga.

Odgovori 12 0