Aleksandra Subotić napravila VELIKU PROMENU PRED ZADRUGU 2!

Autor:

Zadruga

04.09.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od dugonajavljivanih učesnica predstojeće "Zadruge 2" koja počinje 6. septembra biće i Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović kojoj su se u proteklo vreme izdešavale brojne nezgode.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Aleksandru je najpre fizički napao bivši partner Aleksandar Čabarkapa, koji joj je naneo lakše telesne povrede, a nakon toga su njen verenik David Dragojević i ona imali saobraćajnu nezgodu. Aleksandra i David udarili su automobilom u betonski zid, ali na sreću, prošli su samo s lakšim povredama. 

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Stiže u "Zadrugu 2"... Aleksandra

Sada će ući u "Zadrugu 2", a za tu priliku Subotićeva je odlučila da promeni fizički izgled nadogradivši kosu. Ona je ranije imala nadogradnju, ali je nakon toga vratila svoju prirodnu dužinu da bi sada ponovo odlučila da se pohvali dugim pramenovima.

 

 

O ovoj promeni Aleksandre Subotić obavestio je sve njen verenik David koji je na isntagramu otkrio kako se oni pripremaju za najskuplji rijaliiti ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading