Zerina: Krijem od ćerke da mi je Bane dečko!

Autor:

Zadruga

04.09.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo, bivša učesnica rijalitija "Parovi" i buduća zadrugarka, za Rijaliti je progovorila o komplikovanim porodičnim odnosima. Kako kaže, najviše se trudi da sačuva ćerku Sarah, koja je još uvek previše mala da bi razumela čime se mama bavi, ali i ko je novi partner u njenom životu.

Foto: printscreen/instagram.com/banecolak_13

Naime, Zerina ima ćerku sa sarajevskim biznismenom Rusmirom Hećom, a svoju vezu sa Banetom Čolakom još uvek krije od nje.

- Ja Sarah nikada nisam medijski eksponirala i uvek se trudim da je zaštitim od medija. Ne želim da dete koristim u marketinške svrhe, u svrhe rijalitija ili publike, poena. Mnogo puta sam bila osuđena jer i na društvenim mrežama nisam eksponirala slike sa Sarah baš iz tog razloga. Ljudi sebi daju za pravo da komentarišu čak i devojčicu od četiri godine. Čak sam dobila epitet loše majke jer po Instagramu ja nisam s njom, međutim, nemam potrebu da dokazujem svoju ljubav, pa retko kada uključujem Sarah u bilo kakvu priču. Takođe, trudim se da ne dajem ni izjave za novine - rekla je Zerina i otkrila da je Bane šarmirao malenu Sarah, koja ga naziva svojim drugom.

Hećo: Bane i moj bivši muž se nisu upoznali, ali moraće uskoro zbog naših planova za budućnost

- Sarah i Bane su se upoznali i ona ga je prihvatila odmah kao svog druga, kako ga ona zove, a i kao maminog prijatelja. Za nju je najzdravija ta atmosfera za sada. Ja smatram da Sarah treba postepeno da provodi s njim vreme, tako da idemo polako jer je to ipak dete, ono što je sveto za mene i ja gledam na taj psihološki aspekt, tačnije da je za nju najzdravije postepeno druženje sa nama zajedno - rekla je Zerina, ali i dodala da njen bivši suprug Rusmir Hećo podržava njenu vezu sa Banetom.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerine Hećo

- Što se tiče Sarahinog tate, on zna da ja imam vezu, naravno. Mi smo u korektnim odnosima i dogovaramo se sve što je vezano za nju. Bane i on se još nisu upoznali, ali će morati uskoro s obzirom na naše planove za budućnost. Sarah je divno i prepametno dete, što nekad otežava dosta stvari jer postavlja mnogo ozbiljna pitanja, na koja ja nekad ne znam kako da joj odgovorim - iskrena je Hećo, koja ne prestaje da hvali svoju princezu.

- Moja ćerka je jedno predivno stvorenje, puna je ljubavi, jako je pažljiva i komunikativna. Sarah mene ne doživljava kao zvezdu, ali zna da je ona moja zvezda i centar mog sveta. Ona mamu ne gleda nikada na TV. Kada sam ja u rijalitiju, ona gleda samo ono što je za njene oči, a to su naše slike i snimci - zaključila je atraktivna starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

06.09.2018 11:02

Krije od cerke pa otisla na TV Pink.

Odgovori 11 0
Elena

29.11.2018 13:18

Kakva seljanka, ja za ovu zenu vise nemam reci, da moze neko toliko da se blamira i da pravi budalu od sebe. Jedno njeno dete. Detetu dala detetu ime Sarah (Sara) pa ga ne menja po padezima, a misli da je sva savremena, seljancura obicna i prostitutka!!