(FOTO) Na porodičnm slavlju Lune Đogani POJAVIO SE I ON!

Autor:

Zadruga

06.09.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najzapaženijih učesnica prve sezone "Zadruge" svakako je Luna Đogani, koja se tamo zaljubila u oženjenog pevača Slobodana Radanovića, zbog čega je došlo do prave drame kada se u velelepno zdanje u Šimanovcima uselila i njegova supruga Kristina Kockar, koja je na kraju odnela pobedu.

Foto: TV Pink/printscreen
Luna sa porodicom

Bez obzira na sve što je prošla, ona je odlučila da bude učesnica i druge sezone, jer jednostavno nije mogla da odoli ovakvom projektu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 5, 2018 at 2:09pm PDT

 

Juče i prejkuče u karantin su ušli učesnici koji će se večeras useliti u Imaginarijum koji će ih, po svemu sudeći, ostaviti bez daha i u kom će provesti nekoliko meseci, dok je Luna svoje poslednje dane na slobodi iskoristila kako bi uživala sa svojim najmilijima.

Tako je prethodne noći mlada blogerka ogranizovala žurku u kafani na kojoj su pored njene majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija, bili i njen očuh Andrej Atijas i sestre Nina i Blankica. Takođe, slavlju se priključio i Gastoz, trenutno veoma bliska osoba Luni Đogani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mal

06.09.2018 12:37

Gastoz se ne razdvaja od ove njegovr bivše. Ili sadašnje?

Odgovori 13 2