Žika Šarenica DAJE SAVETE MITROVIĆU ZA ZADRUGU 2!

Autor:

Zadruga

31.08.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najdražih TV lica medijskog neba Srbije, Živorad Žika Nikolić, ovog vikenda nastavlja čuveni karavan svojih autorskih emisija "Žikina šarenica", koje TV Pink emituje svakog vikenda od 8.30 časova – u subotu je u Leskovcu, a u nedelju u Vranju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug
Žika Šarenica

Žika je kratku letnju pauzu iskoristio da obiđe "Kraljicu Jadrana", romantičnu Veneciju u Italiji, gde je u vožnji gondolom, ispod Mosta uzdaha i po Grand kanalu, crpeo snagu i energiju za novu sezonu, ali i svojim iskustvom i savetima sa terena doprineo izgradnji "Zadruge", u poznatom venecijanskom stilu. Kako se proveo, videće i naši gledaoci u kratkoj reportaži koju je pripremio za subotnju emisiju.

U subotu, Žika će se uživo uključiti sa tradicionalne, 29. "Roštiljijada", a Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovac, otkriva koliko je "Roštiljijada" značajna manifestacija za njih. O tome, i o još mnogo čemu, govori i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U nedelju se ekipa "Žikine šarenice" seli u Vranje. O bogatoj prošlosti ovog grada, ali i danima koji su pred nama, pored mnogih, govoriće dr spec. Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja.

Od Saše Stamenkovića, direktora Narodnog muzeja Vranja, i Lidije Ilić, kustosa Muzej kuće „Bora Stanković", saznajemo koliko kulturno bobro čuva ovaj grad, a od Vesne Petrović, direktorke Turističke organizacije grada Vranja, kako planiraju da to i istoriste.

Foto: Promo foto
Žika Šarenica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rance

01.09.2018 15:50

Zika ima vise iskustva i rezija njegovih emisija je vrhunska. Rezija Zadruge 1 je bila vrlo losa. Kao da su radili pocetnici.

Odgovori 20 0
Laki

03.09.2018 09:06

Najsmesnija rezija je kada upere kameru u Slobu i Lunu na krevetu i tako drze kadar sat vremena ili vise! Ili nocu, kada usmere kameru na jedan kadar , i cela Zadruga i rezija spava do ujutru.

Odgovori 11 0