TUČA U ZADRUZI 2: Napao Mirka Gavrića pa završio u ZATVORU!

Autor:

Zadruga

06.09.2018

23:28 >> 01:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga 2" još nije popunjen svim zadrugarima, a pojedinci su već uspeli da se posvađaju. Naime, jedan od učesnika koji je poslednji ušao, Marko Cvetićanin napao je Mirka Gavrića.

02.15 U sledećoj grupi našli su se stari rijaliti učesnik Bora Santana, kao i Nadežda Biljić, ali i neki novi učesnici fudbaler Nemanja Tošić, Ramona Beganović, Jovica Putinković i Marko Cvetinović Šareni .

RepublikaFoto: Republika.rs
Ponovo se vraća, ali sada bez Mace Diskrecije... Bora Santana
RepublikaFoto: Republika.rs
Tvrdi da neće biti seksa... Nadežda Biljić

Međutim zadrugar iz ove šestorke koji je privukao najveću pažnju jeste Marko Cvetićanin - Šareni koji je odmah po ulasku u impozantno imanje fizički nasrnuo na Mirka Gavrića. Šareni je još u studiju istakao da ima problem s Gavrićem:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Napao Gavrića... Marko Cvetićanin Šareni

- Jednom kada me neko povredi, to je za sva vremena, kao što je to bio Mirko Gavrić. Sukob traje od Instagrama, kada me je isprozivao - rekao je Marko. Nakon incidenta, Gavrić je inststirao da izađe, dok je obezbeđenje Marka odvelo u zatvor koji postoji u okviru novoigrađenog grada.

02.03 Suzana Ilić, bivša sudinica Prvog osnovnog suda u Beogradu odlučila je da bude deo "Zadruge 2", a to je prvi slučaj da jedan sudija na ovakav način učestvuje u rijalitiju. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Ona će da im sudi... Snežana Ilić
RepublikaFoto: Prntscrin
Sudinica Snežana Ilić

02.00 Ovoga puta među zadrugarima će se naći i jedan učitelj, a to je Nikola Bokun. Inače, on je i pevač, a jedna od priajatljjica mu je Milica Pavlović.

Foto: Prntscrin
Nikola Bokun

01.57 I u ovoj sezoni zadrugare će rešetati jedan novinar koji će boraviti s njima, a sada je to Rebeka Popović, novinarka iz Novog Sada. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Rebeka Popović

01.51 S obzirom na to da ga van rijalitija čeka devojka, pevač Aleksa Savić ulazi u "Zadrugu 2" kako bi se dobro zabavio. Aleksa je bio učesnik "Pinkovih zvezda" i ovaj rijaliti, kako je istakao koristi u svrhu promocije.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ima devojku i misli da mu se neće desiti veza u "Zadruzi 2"...Aleksa Savić

01.45 Dizajnerka za pse, Dorotea Jovanović još jenda je o učesnica koja je odlučila da okuša sreću u "Zadruzi 2", a kako je kazala, o rijalitijima ne zna ništa. Doreotea je želela da uđe sa svojim psom Leom, ali je u studiju shvatila da to neće biti zdravo okruženje za njega i odlučila je da ga ostavi mami na čuvanje.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ipak nije uvela psa... Dorotea Jovanović

01.41 Još jedan Đogani ući će u "Zadrugu", ovoga puta to je Adam Đogani koji je o sebi otkrio da će istrajati u svom mišljenju ako se ispostavi da je u pravu.

Foto: Prntscrin
Biće velika podrška Luni... Adam Đogani

01.23 Poslednja u ovoj grupi koja će ući u "Zadrugu 2" je Marijana Zonjić, pevačica iz Crne Gore koju su povezivali sa Acom Lukasom.Ona je sada kazala da je to bio nesporazum, a otkriveno je i da su je dovodili u vezu sa Banetom Čolakom.

RepublikaFoto: Republika.rs
Marijana Zonjić

01.12 Dean Stejić, poznat je kao drug Darka Lazića, ali i veliki ljubitelj motora. Dean je otkrio da ima devojku i da je skoro siguran da je u rijaltiju neće prevariti.

Foto: Prntscrin
Drug Darka Lazića... Dean Stein

01.07 Verovatno najčudniji budući "Zadrugar" je Đuro Franeta, kog je publika upoznala u humorističkom šou programu "Audicija".

RepublikaFoto: Prntscrin
Komičar... Đuro Franeta

01.06 Prvi frizer u ovom rijalitiju je Stefan Ašanin koji je radio s mnogim poznatim ličnostima. A da li će otkjriti njihove tajne saznaće se u "Zadruzi 2".

RepublikaFoto: Prntscrin
Frizer poznatih... Stefan Ašanin

01.00 Aleksandri se odmah u studiju pridružio njen verenik David Dragojević, a njih dvoje tvrde da su ejdini par u ovom rijaltiju kao i da Zerina Hećo i BAne Čolak nisu u vezi. Da li će Aleksandra odmah započeti svađu sa Zerinom p0o ulasku uskoro će biti poznato. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Tvrde da su jedini par... David i Aleksandra
RepublikaFoto: Prntscrin
David Dragojević

00.56 Učesnica koja je postala poznata kada je njena majka Ljuba Pantović bila deo rijaltija "Farma", Aleksandra Subotić. Ona u ovaj rijaliti ulazi sa verenikom Davidom Dragojevićem.

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksnadra Subotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

08.09.2018 10:10

To je po Pravilima Zadruge. Zasto i Luna nije izbacena zbog nasilja?

Odgovori 10 0