IZBAČEN FRIZER: Opljuvao Lunu u studiju jer nije stigao u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

10.09.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je odabran za ovonedeljnog vođu, a on je za potrčke izabrao Dariju Stević i Tomislava Panića, dok je omiljena ličnost bila Dorotea Jovanović.

RepublikaFoto: Prntscrin
Napustio Zadrugu... Stefan Ašanin

Učesnici su u nominacijama izabrali Dariju, a najmanje SMS glasova publike imao je frizer Stefan Ašanin i drugi je nominovan.

Sinoć je u Beloj kući prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić. U ovoj igri pobedio je Stefan.

Ipak, Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike i čak ni dupliranje glasova nije spaslo frizera da ne napusti ovo imanje. Rezultat je bio 54:46 odsto i "Zadrugu" je, posle šokantne diskvalifikacije Marka Cvetićanina prve večeri, napustio Stefan Ašanin, uprkos dupliranju glasova.

Kada je stigao u studio, nije štedeo kritike na račun Đoganijeve.

- Ne volim ljude bez manira. Ja sam sređivao Lunu koja nije mogla da donese ni jednu čokoladu. Nemam dlake na jeziku da kažem to, za razliku od mog kolege. Luna je mene opljuvala kod Teodorinog prijatelja, sve je stiglo do mene - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading