MILJANA OPET UZNEMIRAVA LJUDE?! Evo ko je ovoga puta bio njena meta!

Autor:

Zadruga

01.09.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je postala poznata javnosti jer je uznemiravala javne ličnosti, a izgleda da je ova gadna navika nije napustila ni dan danas.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić i Marko Miljković

Iako je tvrdila da je bivši cimer Marko Miljković ne interuje, Miljković je dokazao suprotno kada je izvadio svoj telefon:

- Molim vas, zumirajte! E, ja sam nebitan ovoj osobi koja me je zvala 400 puta. Kud sam joj dao broj. Sreća pa ulazi u Zadrugu, da se odmorim - rekao je Marko.

- Zvala sam Marka Miljkovića na proslavu Željkovog rođenja. Smatrala sam da treba da pozovem ljude koji su bili oko mene, tako da sam tim povodom zvala dotičnog rijaliti kolegu - pričala je Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko pokazuje da ga je Miljana zvala 400 puta!

- Nije tačno! Zvala si i pre toga i posle toga! Ja ne znam što je ona ratoborna prema meni. Šta ti je? Došao sam ovde, pružio sam ti ruku... Šta peniš sada? - dodao je Miljković.

Miljana je zatim nastavili da priča o Mirku Gavriću koji takođe ulazi u "Zadrugu 2", a sa kojim se nedavno svađala u emisiji "Zadruga, narod pita" kada su gostovali Zorica Marković i Lepi Mića, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading