ZERINA URLA NA BANETA, ON CVILI pored nje : Bubo, samo tebe volim!

Autor:

Zadruga

02.10.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negativne vibracija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka zbog sinoćne svađe traju i tokom današnjeg dana. Dok su zadrugari pričali viceve, njih dvoje su se skocentrisali jedno na drugo i ponovo počeli raspravu o svom odnosu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina i Bane

- Ti meni praviš problem! Ja se ne skidam gola, niti sam se ikad skidala. Ja se ne oblačim provokativno, niti sam pila, ja sam ispunila svoje obećanje. Moje mišljenje je da se ponašaš kao psihopata. Praviš mi stres, u poslednje vreme si mi teret. Čime sam te ja gušila? - upitala je Zerina Baneta.

- Ne mogu da kažem da si me gušila, ali si me maltretirala svojim rečima. Ja jesam kriv za celu noć, i izvinio sam se... Na mene rijaliti dugačije utiče - pravdao se Bane. 

Dok je Zerina verbalno nadjačala Baneta, on ju je konstantno prekorevao zašto mu ne dozvoljava da joj objasni šta on zapravo oseća. 

Iako su pale žestoke reči, čini se da su emocije jače od svega, pa su se zagrlili, poljubili, a onda i šaputali. Čolak je sa osmehom na licu pričao o onome šta ga oduševljava kada priča Zerina. 

- Znaš kako volim kad mi kažeš: "Bubo, ja samo tebe volim i samo tebe vidim". To kad mi kažeš, moje srce bude kao planeta - rekao je Bane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ila

02.10.2018 19:11

Zerina zinula kao da ce da pojede Bantea. A on cvili.

Odgovori 20 0
Bilja

03.10.2018 13:43

Zerina je brutalna prema svima, pa i prema Banetu. Zena Azdaja.

Odgovori 10 0
vesna

03.10.2018 14:05

Cuti Bane da ne budes progutan.

Odgovori 10 0