LUNA ČULA SLOBIN GLAS, PA PSOVALA!

Autor:

Zadruga

03.10.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome da je Luna Đogani i dalje zaljubljena u svog bivšeg dečka Slobu Radanovića znaju i vrapci na grani, a ona i u "Zadruzi 2" neprestano traži sve što je podseća na njega. I iako je nedavno cimerima zabranila da pevaju Slobine pesme, nije mogla da spreči i produkciju da pušta njegove singlove.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

I u toku današnjeg dana, dogodilo se upravo ono čega se plašila, Veliki šef je zadrugare obradovao upravo Radanovićevom pesmom.

Modna blogerka mirno je saslušala Slobinu pesmu, kog nije videla od ulaska u "Zadrugu2". Ovoga puta mirno je uživala slušajući njegov glas, čak je i pevušila, a kada se završila sve je šokirala izjavom:

- Kako pevaš je*em li ti Sunce! Kako peva čovek- uzviknula je Luna i nastavila da sedi gledajući tužno u jednu tačku. 

To jasno dokazuje da učesnica "Zadruge 2" i dalje gaji emocije prema pevaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boris

03.10.2018 14:34

Kako peva čovek? Peva kao da ga je neko stegnuo za grlo i naterao da arlauce. Jednim glasom govori a drugim glasom peva. Ne znam zasto ga se velica. Covek nema dobar glas. Ali peva dobro zanatski nauceno pevanje.

Odgovori 33 3
Jelena

03.10.2018 17:48

@Boris - Svako ima svoj pevacki stil, zasto bi morali svi da pevaju onako kako pricaju? Muzika bi bila dosadna, ne bi bilo ni opere ni heavy metala.

Odgovori 3 23
ljubće

03.10.2018 15:30

Grozno. Kako može sama sebe toliko da ponižava. Luna svaki dan prima informacije izvana tako da zna sve šta Sloba radi, da menja devojke(sada se u jednu i zaljubio) a ona drami. Sada če da navali na Miljkoviča pa neče moči više da igra žrtvu. Kija je pobedila u smislu da Sloba neče da čuje za Lunu jer je saznao sve kakva je Luna.LP

Odgovori 37 3
Mrs

03.10.2018 17:59

Čuj, bivša devojka... Koja crna bivša devojka, ona je BIVŠA LJUBAVNICA A NE BIVŠA DEVOJKA, jer je Slobodan bio u braku. Znači mogla mu je biti samo ljubavnica ili ti narodski rečeno svalerka.

Odgovori 33 3