PSIHOTERAPEUT PROCENIO STANIJU I VLADIMIRA: Svako ko podržava nasilnika je nasilnik!

Zadruga

06.10.2018

19:00 >> 16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić. Nakon ovog incidenta ukućanima je pušten snimak događaja posle kojeg su neki od njih izjavili da je Aleksandra kriva za ono što joj se dogodilo. Najglasnija među njima bila je Stanija Dobrojević koja je izjavila "dobila je ono što je tražila".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

Povodom ovog slučaja ekipa portala Republika pozvala je psihologa koji je prokomentarisao situaciju:

- Ako neko napada žrtvu nasilja da je ona sama izazvala nasilnika onda su i te druge osobe pasivni nasilnici. Oni svojim ponašanjem daju snagu osobi koja je počinila nedelo, a žrtva se uglavnom, ako nema podršku, povlači u sebe i preispituje da li je ustvari ona kriva za ono što joj se dogodilo. Opravdavanje nasilničkog ponašanja je kod nas kulturološki problem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

 Da podsetimo, juče je izbila žučna svađa između Vladimira Tomovića, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Nakon obostranih verbalnih provokacija, Aleksandra je sela pored Vladimira i krišom, ispod stola gazila njegovo stopalo sa ciljem da ga još više izazove, dok ga je David, sa druge strane stola, posipao uvredama. Tomović je u jednom trenutku krenuo da gađa Davida flašom, pri čemu je Aleksandra podigla ruku da bi to sprečila i mahinalno ga udarila.

Nakon toga ju je Vladimir krvnički iz sve snage udario pesnicom u predelu lica, a prva rečenica koju je posle toga izgovorio bila je " bez brige, ona je mene prva udarila". Njegova devojka Stanija Dobrojević odreagovala je na sve to rečenicom:

- Dobila je ono što je tražila  - što je po prethodnom opisu psihologa svrstava u pasivnog nasilnika!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
psihijatar

06.10.2018 21:16

Slažem se u svemu

Odgovori 21 36
Marina

06.10.2018 21:24

A kako se zove TO kada zena muskarca sutira i gazi,lupa samar,provocira unosenjem u lice,izaziva i verbalno na sukob...Da li postoji nasilje nad muskarcima ili se deli na pol i na kilograme?Niko normalan nije za nasilje ali nazovite sve ucesnike pravim imenom.Jedini problem u ovoj situaciji je sto oboje nisu diskvalifikovani.Ako nije fizicko,ne znaci da nije nasilje ...

Odgovori 55 14
rfj

07.10.2018 01:21

@Marina - I ti si potencijalna nasilnica.Srami se devojko sto branis nasilnika cije ni ime ne mogu da zapamtim koliko je bitan.Fuj neka je izbacen

Odgovori 10 38
Marina

07.10.2018 09:01

@rfj - Vama ocigledno treba da se nacrta!!!

Odgovori 36 1