Ljuba o Vladi: Šta reći o čoveku koji VOLI VIBRATOR U GUZI!

Autor:

Zadruga

07.10.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" iz dana u dan situaciju postaje sve napetija, pa je tako pre dva dana došlo do fizičkog okršaja između Aleksandre Subotić i Vladimira Tomovića. Kako ju je on udario, produkcija je odmah odlučila da ga diskvalifikuje, a Ljuba Pantović je imala puno toga da kaže o nemilom događaju.

Foto: youtube.com/ Ljuba Gold
Ljuba

- Ja sam to od jednog Vladimira nasilnika očekivala. On nije muškarac, on je govno, smrad, da jedan dvometraš tako krvnički udari jednu devojku. Ja mislim da je sve prave muškarce sramota što i njega nazivaju muškarcem - kaže Ljuba Pantović i nastavlja:

- Ja nisam znala ko je on ranije, ali sam se sada potrudila da saznam. Taj Tomović je poznat po napadu na decu, po tome što tuče žene i vole da ga zadovoljavaju vibratorom u guzu. Treba li išta više reći? - izjavila je Ljuba.

Ona se u razgovoru dotakla i Stanije Dobrojević, Vladimirove devojke, koja ga je branila zbog napada na Subotićevu.

- A Sranija, ona je ispričana priča, ona nema više šta da pokaže, ona se uhvatila njega i do pre nekoliko dana pričala da je on nasilan prema njoj kad ju je ono uhvatio za ramena, a kad je nasrnuo na Aleksandru, ona ga je branila. Toliko o njoj i o njenim stavovima - rekla je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djurdje

07.10.2018 17:53

To nije tacno. Kao kad bih ja kazao da neka zena voli da ima odjednom vise muskaraca. Ili da je to Ljuba. Ako verujete za njega verujte i za nju.

Odgovori 12 2
Rance

08.10.2018 05:16

@Djurdje - Šta reći o Ljubi, koja želi više muškaraca odjednom.

Odgovori 12 3
Una

07.10.2018 17:58

Sta reci o Ljubi koja je skitala kada je trebala da vaspitava svoje cerke. Sada cerke porasle i osudile majcino skitanje sa muskarcima.

Odgovori 12 3