(VIDEO) VODITELJ PREKINUO EMISIJU I SVAKU RASPRAVU NA OVU TEMU!

Autor: alo.rs

Zadruga

07.10.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se ne smiruje priča o izbacivanju Vladimira Tomovića iz "Zadruge" nakon što je udario Aleksandru Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
zadrugari

Velika rasprava danas se digla po pitanju odgovornosti za incident, a najglasniji u zagovaranju teze da "Vladimir treba da odgovara za svoje postupke, ali i da Aleksandra isto treba da snosi odgovornost, pa i da bude diskvalifikovana" bio je Lepi Mića s kojim je Subotićeva žestoko zaratila.

- Ili vratite Vladimira ili izbacite nju inače će ovde biti sukoba svaki dan.

- Mićo, ti si taj koji sve zagovara. Nadam se da ste se lepo dogovorili ti i Stanija da podelite pare. Ja sam žrtva svega ovoga, a vi ste podržavali Vladimira. Ti, Stanija i Zorica Marković. Dođi i udari me i ti pesnicom u glavu jer te sad provociram - vikala je Sandra u isto vreme sa Mićom, a voditelj Ognjen Nestorović je morao da reaguje zbog izazivanja na fizički kontakt. Sve je prekinuo, a on je bio u kadru i rekao je:

- Moram još jednom da vas podsetim, da je apsolutno zabranjen svaki vid fizičkog kontakta i molim vas da to ne spominjete u razgovoru. Da vodite računa kako se ponašate i šta pričate. Fizički obračun u "Zadruzi" je najstrože zabranjen i ovu temu završavamo - prekinuo je sve Nestorović, ali je svađa nastavljena, pa je morao da ponovi govor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Gorac

07.10.2018 09:54

Vladimira je Aleksandra vise puta udarila nogom i rukom. Rukom najmanje 3 puta a nogom vise puta jer se nije videlo ispod stola. Muskarci sta bi vi ucinili na njegovom mestu? Da li bi pobegli, potukli se ili se izvinili?

Odgovori 23 1
A91

07.10.2018 11:07

Ne secam se da je Lepi Mica tako razmisljao i govorio kada ga je Miki zakucao u sezoni 1. Zaista me je razocarao u potpunosti.

Odgovori 1 19
Dado

07.10.2018 11:29

Sve za pravdu, pravdu za sve zadrugare.

Odgovori 21 0
Boro

07.10.2018 11:52

Ne sme niko da prica o ucinjenom nepravednom izbacivanju Vladimira. Po cenu novog izbacivanja?

Odgovori 19 0