Katarina preživela zlostavljanje, pa osudila Staniju: Mene je sramota ove devojke!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjave Stanije Dobrojević koja je braneći svog dečka Vladimira Tomovića tvrdila da je Aleksandra Subotić:" Dobila to što je tražila", iznervirale su mnoge, ali posebno pevačicu koja je pre nekoliko godina i sama bila žrtva nasilja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Zasmetale su joj starletine reči... Katarina Živković

Naime, kada je čula Stanijine izjave o Vladimiru i Aleksandri, pevačica Katarina Živković odlučila je da reaguje i osudi ovakve reči starlete:

- Ja sam šokirana ovim izjavama - napisala je Katarina na fotografiji Stanije Dobrojević i objavila na društvenoj mreži instagram.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković pobesnela...

A potom je odlučila da malo grublje iskritikuje straletu:

- Dakle, drage moje dame, majke, sestre, žene, drugarice, ćerke... Sve koje ste nekad pretrpele fizičko nasilje... Nisu nasilnici krivi što su vas tukli, vi ste krive jer ste ih izazvale vašim lošim ponašanjem i podstakle na nasilje! Naravno da sam ironična, za nasilje ne postoji opravdanje i mene je sramota sramote ove devojke koja apsolutno nema dva grama mozga u glavi - rekla je pobednica rijalitija "Farma" Katarina Živković.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Živkovićeva žestoko osudila Dobrojevićevu...
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Branila dečka, pa opravdala nasilje... Stanija
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Isprovociran udario žensko... Vladimir i Aleksandra u toku svađe

Inače, Katarina je pre 10 godina bila napadnuta u Vranju kada je lokalni kriminalac pokušao da je siluje. O tome se tek nedavno saznalo, a pevačica je sve potvrdila:

- Posle svirke Kaćin menadžer je čekao da ih gazda lokala, taj krimos, isplati. Ona je otišla u kancelariju i čekala da se njih dvojica raskusuraju. Odjednom je taj kriminalac upao kod nje i počeo da je spopada, počeo je da ljubi, da joj nasilno skida odeću - priča Kaćin prijatelj. Ona se opirala i rekla mu da ne želi ništa s njim i da neće spavati sa gazdama klubova kako bi došla do honorara. Tada je on krenuo da je šamara i šutira. Uspela je nekako da se oslobodi i pobegne kući u Leskovac. Imala je modrice i podlive po telu, a taj mafijaš se sutradan pojavio u Leskovcu kako bi joj zapretio da nikom ne ispriča šta se dogodilo. Katarina je želela da prijavi policiji ovaj slučaj, ali su joj svi rekli da nema poente, jer taj čovek ima svuda veze po gradu i da će sebi napraviti samo veći problem - otkrio je Živkovićkin prijatelj.

Ona je potvrdila navode svog prijatelja, ali je rekla da ne želi da se osvrće na nešto što se dogodilo pre jedne decenije.

- Da, tačno je sve to što ste naveli, ali ne bih više da komentarišem na tu temu - rekla je Kaća kratko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

08.10.2018 21:18

Daj Katarina bas si prosta. Postoje sebicne zene koje uopste ne misle na svoje partnere. Obzirom na zakon, znaju da je muz nemocan i da mora da podvije glavu. Npr. "Necu da ti vidim majku u mojoj kuci, inace ja odlazim i vodim decu....necu da ti vidim oca, brata, sestru, druga..." I muz to mora da sprovede, jer ce ako povisi ton bice optuzen na psihicko zlostavljanje. A njeni roditelji i prijatelji ne izlaze iz njegovog doma. Pa ja pitam, ko je ovde ugrozen.

Odgovori 16 3