Karađorđe: Vidim da se David loži na Lunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji učesnica "Zadruge 2" Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški gostovali su u emisiji na TV Pink, gde su prvi put progovorili o aktuelnim dešavanjima u kući vezano za njihove ćerke Aleksandru i Minu. Subotić je priznao da je primetio da se dečku njegove ćerke Davidu Dragojeviću sviđa Luna Đogani, kao i da se plaši za ćerkinu vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

Naime, kako se šuška po Beloj kući da između Lune Đogani i Davida Dragojevića postoje simpatije i da ih pogledi odaju, otac Aleksandre Subotić Karađorđe otkrio je šta misli o ovome.

- Primetio sam to. Zabrinut sam po tom pitanju. Oni su mladi, treba da naprave šou-program. Plašim se da će to uticati na vezu moje ćerke - rekao je Karađorde, a onda je Ivana Vrbaški rekla da ona ne veruje da Luna može da ugrozi tu vezu.

Ivana Vrbaški: Luna ne bi sebi dozvolila da napravi nešto slično Slobi i mislim da joj se David ne dopada

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Luna ne može da im se desi. Ljudi slušaju Miću. Luni se desilo u prošloj sezoni to što se desilo, ne mislim da je to strašno. Luna ne bi sebi dozvolila da napravi nešto slično ovome i mislim da joj se on ne dopada - rekla je Ivana.

Voditelj je pitao Karađorđa šta misli o svom budućem zetu i kako gleda na vezu svoje ćerke i Dragojevića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

- O Davidu mislim sve najlepše i najbolje. On je vrlo pažljiv momak, divan je prema njenoj ćerki Magdaleni. O njegovim seksualnim afinitetima, mislim da to ne stoji. Ne bih komentarisao gospođu Pantović, ona je davna prošlost - prokomentarisao je Karađorđe Davida.

Podsećanja radi, Srpski Telegraf je u magazinu Rijaliti prvi pisao o tome kako je Luna Đogani bacila oko na Davida Dragojevića i kako je baš on tip muškarca na kakve ona otkida. Bivša zadrugarka Darija Stević izjavila je kako blogerka samo čeka pogodan trenutak da rastavi Subotićevu i Dragojevića. Kako stvari stoje, ona sada ima idealnu priliku da to uradi, jer je kontraverzni par zapao u ljubavnu krizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

26.10.2018 20:30

Loženje je obostrano. Vatra ce brzo da plane.

Pavle

11.11.2018 20:19

Možda je Marko samo paravan