Ekskluzivno: Vladimir otkriva svoju verziju priče o raskidu sa Stanijom!

Autor:

Zadruga

29.10.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je napustio najgledaniji rijaliti "Zadruga", Vladimir Tomović je bio odlučan u nameri da čeka Staniju Dobrojević, sa kojom je tokom boravka započeo ljubavnu vezu. Stanija je ubrzo zbog zdravstvenih problema bila primorana da napusti rijaliti i otputuje u Ameriku, gde je hitno operisana. Od tada kreću njihova prepucavanja, a ovog utorka će baš on biti gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i otkriti svoju verziju priče.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandraafrika
Vladimir Tomović

Stanijin PR tim je na njenom Instagramu posle njene operacije objavio da su ona i Vladimir raskinuli.

Vladimir je uzvratio da će u raskid poverovati tek kad to čuje lično od Stanije, a ne od njenog PR tima, nakon čega se starleta oglasila na društvenoj mreži Instagram i napisala da je sa Tomovićem raskinula, da ga je blokirala i da ne želi više da čuje za njega.

S obzirom na to da je Vladimir deaktivirao Instagram, šta se dalje događalo, da li je raskid sa Stanijom konačan i kako se oseća posle svega, saznaćete od čoveka koji je obeležio početak druge sezone "Zadruge", ovog utorka uživo u emisiji "Amidži šou"!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading