Sanja pobesnela pa se oglasila: Majinom tati prenesite da je jurila mog bivšeg da mu pu*i!

Autor:

Zadruga

11.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom "Igre istine" u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi 2", došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Maje Marinković kada je Matora rekla za Maju da boluje od side.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs
Matora i Maja

Tim povodom oglasio se otac Maje Marinković koji je izjavio da su u sukob Jovana i njegova ćerka došle upravo zbog matorine devojke, Sanje Stanković. 

Kako je rekao Sanja se svojevremeno udvarala njegovoj ćerki, ali ju je Maja odbila.

Sanja je odmah po objavljivanju vesti pobesnela i na Instagramu u okviru storija odlučila da se oglasi, odgovori Majinom ocu i objasni sve.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja oštra

- Ne znam da li gospodin tata ove promiskuitetne osobe ima profil. Ako ima, prenesite mu. Ja nisam muvala ovu kalašturu, već je, gospodine tata, vaša ćerka jurila mog tadašnjeg dečka da mu pi*i ku*ac. I mene olajavala kod mojih prijatelja. A Jovana je ne gotivi jer je loš čovek. Toliko! Evo je još jedna presveta koja želi kadar preko moje grbače - napisala je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Emi

11.11.2018 10:06

Jurila ga, jurila. A da li ga je stigla?

Odgovori 14 0
Ljuba

12.11.2018 09:59

I kad ga je stigla šta mu je radila?