HOROSKOP ZA NEDELJU 23. JUN! Blizanci - dan pun izazova i poteškoća, Ribe - sačekajte još malo!


IZVOR: Republika - 23.06.2024 | 00:01


Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 23. JUN! Blizanci - dan pun izazova i poteškoća, Ribe - sačekajte još malo!

Ovnovi, zahvaljujući dobrim govorničkim veštinama, prevazići ćete poteškoće u pregovorima sa saradnicima. Obnavljanje ugovora. Bikovi, ovaj dan vam donosi sporiju dinamiku na poslu. Uprkos tome, vaš trud će se isplatiti i rezultati neće izostati. Blizanci, ovaj dan je pun izazova za vas u vidu finansijskih poteškoća i nepredviđenih troškova. Pripremite rezervni plan. Rakovi, neophodno je da ponovo osmislite plan rada jer vas današnje okolnosti mogu postaviti pred svršen čin. Problem s klijentima. Lavovi, vaša ideja za posao i obraćanje posebnoj tržišnoj niši urodiće plodom i doneti vam dobru zaradu, i to na duge staze. Device, ukoliko započinjete saradnju s prijateljima, dan je idealan za pripreme i uvođenje novih tehničkih sredstava.

Vage, partner vam je priredio ljubomornu scenu i niste spremni da pređete preko toga. Privremeno udaljavanje između vas. Škorpije, zamerate partneru zbog propusta u ponašanju prema vama, ali i dalje imate dilemu kako da se postavite. Strelci, osećate sve veću privlačnost prema osobi s kojom poslovno sarađujete. Ubrzo će doći do susreta. Jarci, povoljan dan da se sastanete s osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Romantičan izlazak. Vodolije, kao da vam je danas više do flerta i uživate u slobodnoj pripadnosti sebi i druženju s prijateljima. Ribe, partner kao da ne zna šta hoće i to vas dovodi u dilemu kuda dalje ide vaša veza. Sačekajte još malo.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti vrtoglavica, Rakove nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video