KANDIDAT ZA "PUŠKAŠA"! Dobili smo PROMAŠAJ GODINE! Napadač se OBRUKAO za sve pare! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 22.06.2024 | 15:58


Ovo se njemu retko dešava.

Foto: www.profimedia.rs
KANDIDAT ZA "PUŠKAŠA"! Dobili smo PROMAŠAJ GODINE! Napadač se OBRUKAO za sve pare! (VIDEO)

Na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, reprezentacije Češke i Gruzije sastalu su se u Hamburgu, u drugom kolu Grupe F, gde je iskusnija selekcija "knedlički" nametnula svoj ritam i stvorila veći broj prilika u prvom delu meča.

Međutim, i pored dominacije, Gruzini su došli do vođstva golom Mikautadzea sa "bele tačke" u sudijskoj nadoknadi vremena.

U 24. minutu, gol Adama Hložeka je poništen zbog igranja rukom, dok je samo tri minuta kasnije usledio šokantan promašaj Vaclava Černija.

Iako se našao neposredno ispred gola i imao mnogo prostora, Černi je izuzetno loše šutirao, što je omogućilo golmanu Gruzije, Giorgiju Mamardašviliju, da se namesti i interveniše. Ipak, na sreću Černija, najverovatnije je celom događaju prethodio ofsajd, iako bi konačnu odluku morao doneti VAR.

Ovaj susret je doneo uzbuđenje i dramu, ali nije doneo napredak u igri Češke, koja je prinuđena u nastavku da juri minus od jednog gola.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

BONUS VIDEO