SUZE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Ronaldo PLAKAO kao kiša, zbog promašenog PENALA! Igrači ga OVAKO tešili! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano propustio priliku da odvede Portugalce u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

SUZE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Ronaldo PLAKAO kao kiša, zbog promašenog PENALA! Igrači ga OVAKO tešili! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih igrača svih vremena, imao je veliku priliku da postane prvi fudbaler koji bi postigao gol na šest šampionata Evrope.

Međutim, u produžetku utakmice osmine finala Evropskog prvenstva protiv Slovenije, Jan Oblak, golman "skijaša", sjajno je pročitao penal kapitena portugalske selekcije i uspeo da ga odbrani.

Na samom kraju prvog produžetka, rezultat je i dalje bio 0:0, a ova dramatična scena ostavila je Ronalda vidno potresenog, dok su mu suze tekle niz lice.

Plakao je Kristijano kao kiša, zbog propuštene situacije da svoju ekipu odvede u četvrtfinale, te je meč otišao u seriju jedanaesteraca.

Ovaj neočekivani događaj privukao je veliku pažnju javnosti, s obzirom na Ronaldovu karijeru i reputaciju kao vrhunskog fudbalera. Iako je Portugalija i dalje imala šansu za pobedu u nastavku meča, emotivna reakcija Ronalda na propuštenu priliku dodatno je naglasila značaj ovog trenutka za sportistu koji je sinonim za uspeh i golgeterske podvige.

Mnogi su iskazali podršku Ronaldu, ističući da su emocije sastavni deo sporta i da je normalno da se igrači ponekad suoče sa ovakvim izazovima. Sa druge strane, neki su istakli da je ovo primer kako čak i najveći sportisti mogu biti pod velikim pritiskom u ključnim trenucima, te da je važno pružiti podršku i razumevanje u ovakvim situacijama.

Saigrači su ga neprestano tešili, ali je Kristijano plakao kao dete...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading