SLOVENCI "POJAČANI" ZA ENGLEZE! Oporavio se i biće u TIMU!

Autor:

Sport

23.06.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za selektora Matjaža Keka.

SLOVENCI "POJAČANI" ZA ENGLEZE! Oporavio se i biće u TIMU!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon nezgodnog udarca na meču sa Srbijom, bilo je neizvesno da li će Benjamin Šeško biti spreman za odlučujući meč protiv Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Prema navodima "Atletika", postojala je sumnja da je povreda kvadricepsa koju je Šeško doživeo tokom meča sa Srbijom bila ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo.

Ipak, dobra vest stiže za navijače Slovenije - Šeško će biti spreman za meč protiv Engleske i njegova povreda je sanirana.

Foto: www.profimedia.rs

Benjamin Šeško

Odlučujući meč između Slovenije i Engleske zakazan je za utorak uveče od 21 čas u Kelnu, dok će istovremeno u Minhenu Srbija igrati protiv Danske. Očekuje se da će ove utakmice doneti veliku uzbuđenje navijačima dve komšijske reprezentacije koje gaje nade za plasman u narednu rundu, kao i Skandinavci, a rezultati će odrediti dalji tok takmičenja.

Kada je reč o tabeli, Engleska se trenutno nalazi na prvom mestu sa četiri osvojena boda, dok iza nje slede Danska i Slovenija sa po dva boda. Srbija zauzima četvrto mesto sa jednim osvojenim bodom. Ovakav scenario obećava uzbudljivu završnicu grupne faze takmičenja, a sve reprezentacije će dati sve od sebe kako bi ostvarile plasman u narednu rundu.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading