OVOLIKO SMO PLATILI NEVIĐENU BRUKU: Let hrvatskim avionom na EVRO nije bio jeftin

Autor:

Sport

01.07.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat još jedan detalj koji sve zanima.

OVOLIKO SMO PLATILI NEVIĐENU BRUKU: Let hrvatskim avionom na EVRO nije bio jeftin

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije vratili su se sa Evropskog prvenstva posle grupne faze i samo tri odigrana meča na kojima su upisali poraz i dva remija. Međutim, po povratku u Beograd obelodanjeno je da su "orlovi" u Nemačku odleteli hrvatskim avionom, iako imamo svoju avio kompaniju. Bruku je obelodanila Ana Brnabić, sada predsednica Skupštine Srbije, konstatacijom da je bilo skandalozno to što je u taj avion da isprati fudbalere ušao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sada je otkriveno koliko nas je ta bruka i koštala. Kako je objavio portal Telegrafčarter let od Beograda do Minhena koštao je čak 48.500 evra za jedan smer. Ova visoka cena iznajmljivanja aviona baca dodatno svetlo na propuste u organizaciji putovanja reprezentacije, što je dodatno podgrejalo negativne reakcije javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Fudbaleri Srbije u spornom avionu sa Vučićem

 

Loši rezultati na poslednja dva velika takmičenja i brojni organizacioni propusti u Fudbalskom savezu Srbije doveli su do očekivanja velikih promena u ovoj instituciji. Sednica Izvršnog odbora FSS očekuje se krajem naredne nedelje, a očekuje se da će biti donete odluke o smenama na svim nivoima, uključujući i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Ovaj skandal sa zastavom Hrvatske i visoka cena čarter leta samo su dodatno podgrejali već postojeće nezadovoljstvo javnosti, te se očekuje da će ove promene biti samo prvi korak ka rešavanju problema u Fudbalskom savezu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading