OVO JE 11 IGRAČA KOJI SU NAJVIŠE RAZOČARALI NA EVRO: Dva Srbina u timu

Autor:

Sport

28.06.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve igre takve i ocene...

OVO JE 11 IGRAČA KOJI SU NAJVIŠE RAZOČARALI NA EVRO: Dva Srbina u timu

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije razočarala je navijače svojim nastupom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu zauzevši poslednje mesto u C grupi sa dva osvojena boda i jednim postignutim golom. Ipak, nisu "orlovi" jedini tim koji nije igrao na očekivanom nivou u Nemačkoj.

Renomirani italijanski list "Gazeta delo Sport" objavio je listu od 11 igrača koji su najviše razočarali tokom grupne faze EVRO, a među njima su se našla i dva reprezentativca Srbije.

Među odabranima su:

Livaković (Hrvatska) - Di Lorenco (Italija),  Antonio Silva (Portugal),  Porteus (Škotska),  Robertson (Škotska) - Brozović (Hrvatska), S. Milinković-Savić (Srbija)  Dembele (Francuska), Belingem (Engleska), Grizman (Francuska) -Vlahović (Srbija).

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Milinković-Savić na EVRO

Ovako su opisali nastup Sergeja:

- Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante.

A ovako igru Vlahovića:

- Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading