AMERIKANCI SE SMEJU TOPIĆU ZBOG BOJE GLASA: Zvuči kao da mu skrivaju identitet (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvarno jesu u pravu...

AMERIKANCI SE SMEJU TOPIĆU ZBOG BOJE GLASA: Zvuči kao da mu skrivaju identitet (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Mladi srpski košarkaš Nikola Topić je napravio potez karijere odlaskom u najjaču ligu na svetu, jer je izabran kao 12. pik na ovogodišnjem NBA draftu.

Očekivanja su bila velika s obzirom na Topićeve izvanredne igre u AdmiralBet ABA ligi, ali su povrede donekle usporile njegov napredak i dovele u pitanje njegovu poziciju na Draftu. Ipak, Oklahoma Siti Tander je prepoznao talenat bivšeg plejmejkera Crvene zvezde i odlučio se za ovog perspektivnog igrača.

Po dolasku je naravno usledilo upoznavanje, a pored toga što je morao da objasni tajnu imena Nikola, Topić je upitan i u kom sportu se najbolje snalazi pored košarke.

- Fudbal, trenirao sam ga pre košarke i veoma sam dobar - rekao je Topić.

Međutim, nije odgovor ono što je privuklo pažnju fanovima u Americi, već način na koji ga je izgovorio doskorašnji igrač Zvezde. Na društvenim mrežama su reagovali posle ovog videa, pisavši da Topićev glas izgleda "kao kada se priguši da bi se prikrio identitet".

Podsetimo, Nikola Topić je bio visoko kotiran među potencijalnim draftovima, ali su povrede prethodnih meseci značajno uticale na karijeru sina nekadašnjeg asa crveno-belih Milenka Topića. Ovaj period manjka u igri doveo je do pitanja da li će klubovi želeti da preuzmu rizik s njim. Međutim, Oklahoma Siti Tander su prepoznali potencijal srpskog košarkaša i odlučili da mu pruže priliku da pokaže svoje umeće u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading