SRBI SU TAKO JAKI, OTPORNI, PREDIVAN NAROD: Ovaj čovek nas obožava, svima govori da dođu u Srbiju (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.07.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bel je naglasio da je primetio velike promene u zemlji u poslednjih 12 godina.

SRBI SU TAKO JAKI, OTPORNI, PREDIVAN NAROD: Ovaj čovek nas obožava, svima govori da dođu u Srbiju (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Jibri Bell

Džibri Bel, poznati jutjuber iz SAD-a, izrazio je svoje oduševljenje Beogradom i Srbijom u svom videu posvećenom glavnom gradu. Istakao je da je Beograd uzbudljiv grad sa neverovatnom energijom, te da su Srbi zabavni, strastveni, ljubazni i puni energije. Opisao je Srbe kao izuzetno gostoljubiv narod koji brzo postaju kao porodica i spremni su da dele hranu i piće sa svojim gostima.

Bel je naglasio da je primetio velike promene u zemlji u poslednjih 12 godina, ističući da su Srbi jaki i otporni narod, koji su prošli kroz mnogo izazova poput ratova i trauma, ali su i dalje ostali srčani i optimistični. Pohvalio je srpske sportske veličine poput najboljeg tenisera i košarkaša, kao i uticaj američke rep muzike tokom turbulentnih devedesetih godina.

Prošli su mnogo ratova, trauma. Ali Srbi su tako jaki, tako otporni, predivan narod. Imaju najboljeg tenisera na svetu, najboljeg košarkaša. Muzika je svuda. Vidi se i da je američka rep muzika puno uticala na Srbiju tokom burnim devedesetih godina (prošlog veka) – procenjuje Bel, poreklom iz SAD-a.

Bel je takođe istakao svoju ljubav prema Novom Sadu i pohvalio Srbiju kao odličnu bazu za istraživanje celog regiona, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku.

Tokom šetnje Knez Mihailovom ulicom, izrazio je svoje oduševljenje ovim delom grada, opisujući kako se više puta zaljubio u njegovu lepotu, uključujući i u svoju sadašnju suprugu. Takođe je podelio da je upoznao dečaka Jovana koji je želeo da se fotografiše sa njim.

Na kraju videa, Bel je na srpskom jeziku izjavio da je Beograd grad koji je uvek u pokretu, izrazio ljubav prema srpskoj hrani, kulturi i ljudima, te ponovo pozvao sve turiste da posete Srbiju.

Belova pozitivna iskustva i preporuke mogu značajno doprineti promociji Srbije kao turističke destinacije širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading