"BOMBASTIČNA" VEST IZ AMERIKE! DENVER PRAVI SRPSKI DUO: Micić stiže kod Jokića?!

Autor:

Sport

30.06.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre!

"BOMBASTIČNA" VEST IZ AMERIKE! DENVER PRAVI SRPSKI DUO: Micić stiže kod Jokića?!

Foto: Starsport

Američki mediji prenose da bi Vasilije Micić mogao da pojača Denver Nagetse i postane saigrač Nikole Jokića u narednoj sezoni! Prema informacijama koje stižu od "Jahua", Nagetsi su zainteresovani da pojačaju svoju spoljnu liniju angažovanjem Micića, nakon oslobađanja ugovora Redžija Džeksona.

Ukoliko do transfera dođe, Micić bi doneo iskustvo i kvalitet timu, pružajući podršku Džamalu Mareju. "Jahu" piše da su Nagetsi već započeli pregovore o trejdu, pri čemu je Zik Nadži, sa skoro devet miliona dolara težak ugovor, glavna figura u zamenu za Micića.

Pored Micića, Denver Nagetsi su razmatrali i iskusnog Rasela Vestbruka kao potencijalno pojačanje, ali je Amerikanac odlučio da ostane u Los Anđeles Klipersima za narednu sezonu. Takođe, tim Nikole Jokića je bio zainteresovan i za Darija Šarića, hrvatskog internacionalca koji već duže vreme igra u NBA ligi.


Micić je prošle sezone pokazao dobre partije u Šarlot Hornetsima i Oklahomi Siti Tanderima, ostvarujući prosečno 7 poena, 1,5 skokova i 4,4 asistencije na 60 odigranih utakmica za obe ekipe.

Nema sumnje da bi ovo bilo "bombastično" pojačanje i da će se Denver u Srbiji još više pratiti ako se ovo ostvarti!


Nakon što su prošle sezone stigli do polufinala Zapadne konferencije, gde su poraženi od Minesote u sedam utakmica, Denver Nagetsi su odlučni u nameri da se vrate na put osvajanja titule, koju su poslednji put osvojili 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading