ALBANSKI PRIMITIVCI SE OBRUKALI I DOBILI ŽESTOKO PO DŽEPU: NIKO na EVRO nije kažnjen više od njih

Autor:

Sport

30.06.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta više reći za te "navijače"...

ALBANSKI PRIMITIVCI SE OBRUKALI I DOBILI ŽESTOKO PO DŽEPU: NIKO na EVRO nije kažnjen više od njih

Foto: www.profimedia.rs

Albanci su još jednom pokazali koliko zaostaju za svetom... Umesto da prikažu svoju zemlju u najboljem svetlu kada im se ukaže šansa - oni je iskoriste apsolutno primitivno.

UEFA je suspendovala njihovog igrača Mirlinda Dakua na dve utakmice zbog uvredljivog skandiranja protiv Srbije i Severne Makedonije nakon utakmice sa Hrvatskom, nakon čega nije igrao na narednoj utakmici protiv Španije, a neće ni na nekom budućem meču reprezentacije Albanije na evropskoj sceni.

Posle tog duela, Albanija je kažnjena sa 2.500 evra zbog paljenja pirotehničkih sredstava, plus 20.000 evropskih novčanica zbog utrčavanja njihovih navijača na teren, kao i sa 25.000 evra zbog skandiranja "Ubij Srbina". Sveukupna suma je iznosila 47.500 evropskih novčanica. Međutim, to im nije bilo dovoljno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Albanski navijači

UEFA je poslednji put kaznila Albaniju nakon meča sa Španijom, izričući kaznu od 86.500 evra za incidente koje su izazvali navijači tokom poslednjeg duela u grupnoj fazi.

- 25.000 evra neprikladno skandiranje 
- 45.000 € za ubacivanje predmeta na teren
- 8.500 € za paljenje vatrometa
- 8.000 € za ulazak navijača na teren

Kada se sve to ukupno sabere sa prethodnim penalima, Albanija je potpuno zasluženo postala najviše kažnjena nacija na EVRO 2024, sa 171.375 evra kazni za incidente na tri meča. Gde god da se oni nađu, sigurno je - skandali su neminovni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading