ŠPANSKI NAVIJAČI RAZBESNELI ALBANCE! DIZELDORFOM SE ORILO: Kosovo-Srbija! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštovanje za braću Špance.

ŠPANSKI NAVIJAČI RAZBESNELI ALBANCE! DIZELDORFOM SE ORILO: Kosovo-Srbija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Današnji dueli Evropskog prvenstva doneće i krajnji ishod u okviru grupe B, a pored Španaca koji su sva pitanja već rešili, Italijani imaju "zicer" protiv Hrvata koji za sada nikako ne uspevaju da iskoriste jer gube od "vatrenih" u Lajpcigu.

Na stadionu u Diseldorfu selekcija Albanije pokušava da savlada sjajne Špance i navedenom pobedom bi stigla do četvrtog boda u grupi, što bi im izvesno obezbedilo plasman u nokaut fazu takmičenja, ali ni njima za sada ne ide dobro jer od 13. minuta gube od "furije" golom Ferana Toresa.

Svaki drugi ishod, uključujući i trenutni, značio bi eliminaciju, dok Španci već sada mirno očekuju rasplet u grupama kako bi saznali ime protivnika u borbi za plasman u četvrtfinale.

Ipak, fudbalska dešavanja na žalost nisu jedina stvar o kojoj se priča u vezi ovog meča, baš kao i na svakom meču Albanaca do sad, pa je neko morao da im odgovori. A to su braća Španci.

Navijači Španije pevali su "Kosovo - Srbija!" gromoglasno, što je razbesnelo suprotnu frakciju. Konačno se našao neko da im zapuši usta na tribinama na Evropskom prvenstvu.

Podsetimo, Španija je jedna od tek pet država u EU koja nije priznala nezavisnost tzv. Kosova. 

Što se tiče budućnosti na EP, u ovom momentu potencijalni rivali su im Mađarska, Austrija i Češka, ili Turska, dok se rasplet u grupi E ni ne nazire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading