DENVER KREĆE PO BOMBASTIČNO POJAČANJE: Jokić zahtevao od Nagetsa njega!

Autor:

Sport

01.07.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio bi ovo pakleno pojačanje.

DENVER KREĆE PO BOMBASTIČNO POJAČANJE: Jokić zahtevao od Nagetsa njega!

Foto: X/Denver Nuggets

Nikola Jokić

Denver Nagetsi su sezonu završili na početku eliminacione faze NBA lige, što je izazvalo veliku buru u franšizi. Kako su krenule spekulacije o pojačanjima, isplivalo je da je Nikola Jokić zahtevao dolazak Rasela Vestbruka u tim.

Pouzdani novinar "Atletika" Šems Čaranija je otkrio da je aktuelni MVP lige zahtevao od uprave da dovede Vestbruka. Ova vest je potvrđena i u "DNVR Nagets podkastu" gde su novinari Adam Mares i Herison Vind istakli da je Jokić izrazio želju da igra sa Vestbrukom. Situacija se zakomplikovala kada je Amerikanac odlučio da ostane u Klipersima, ali Vind ipak veruje da bi Vestbruk bio odličan dodatak timu iz Kolorada.

Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk

- Rečeno mi je da je Jokić iza kulisa gurao i tražio da Vestbruk dođe. Rekli su mi da ga Nikola hoće u Denveru, da želi da igra sa njim. Nije prvi put da je to želeo. Nije da samo Rasel želi da dođe, već da ga Jokić želi ovde. To mi daje više vere - naveo je novinar i dodao:

- Ne znam kako bi taj trejd išao zaista. Plan je bio da ga potpišu, pa je on odlučio da nastavi ugovor. Denver nema pikova druge runde za trejd, morao bi da bude neki igrač. Ne znam ni kakva je situacija sa Klipersima posle odlaska Pola Džordža, možda mogu da uzmu Zika Nađija - rekao je Vind.

Nagetsi su već ostali bez dvojice igrača, Redži Džekson je otišao u Šarlot, a Kentavijus Koldvel-Poup nastavlja karijeru u Orlandu. Zbog toga se sada brže-bolje traga za novim pojačanjima, a Jokićev zahtev za dolaskom Vestbruka dodatno je zakomplikovao situaciju.

Novinar zadužen za praćenje Nagetsa izrazio je svoje uverenje da je timu iz Kolorada potreban Vestbruk. Iako je priznao da je malo prestravljen, veruje da bi Vestbruk mogao da doprinese timu na mnogo načina i da bi se dobro uklopio u ekipu.

- Možda zvuči kao preterivanje, ali mislim da je Nagetsima potreban Vestbruk. Malo sam prestravljen, neću da lažem. Verovatno je Nikola frustriran kada vidi kako vođstvo od 20 poena nestaje dok on sedi na klupi. Rasel je čovek koji može da doprinese mnogo toga, da promeni tok igre, može sve to da 'eksplodira' naravno, ali se pitam da li i Nikola voli sve to kod njega - smatra Vind.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading