ŠAMPION SA ŠAMPIONIMA: Nikola Jokić dobija neverovatno pojačanje

Autor:

Sport

01.07.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvom može da pomogne, ali šta će Nagetsi sa njegovim temperamentom?!

ŠAMPION SA ŠAMPIONIMA: Nikola Jokić dobija neverovatno pojačanje

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Denver izgubio Kentavijusa Koldvela Poupa, klub Nikole Jokića je brzo reagovao i okrenuo se drugim opcijama na tržištu. Jedno od imena koje se pojavilo na radaru Nagetsa je Rasel Vestbruk, budući član Kuće slavnih. Iako bi dovođenje Vestbruka bilo značajno pojačanje za ekipu, postavlja se pitanje da li bi njegov stil igre i ego mogli da se uklope sa nesebičnim pristupom Nikole Jokića, aktuelnog MVP.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk


Vestbruk, koji je bio MVP NBA lige 2017. godine, devet puta učesnik Ol-star meča i dva puta izabran u idealnu petorku lige, predstavlja impresivno pojačanje za bilo koji tim. Sa prosečno 21,7 poena, 7,1 skokova i 8,1 asistencijom po meču, kao i 1,6 ukradenih lopti, Vestbruk je pokazao izuzetne individualne sposobnosti tokom karijere. Međutim, njegov procenat šuta za tri poena od 30,4 odsto može predstavljati izazov u ekipi koja se oslanja na preciznost šuta.

Najnovije informacije o interesovanju Denver Nagetsa za Rasela Vestbruka stižu od Šamsa Čaranije, poznatog novinara za trejdove. Ova vest je izazvala brojne reakcije među navijačima, s obzirom na značaj koji Vestbruk ima u svetu košarke. Mnogi su skeptični u vezi sa mogućim dolaskom Vestbruka, dok drugi vide potencijalnu prednost koju bi on mogao doneti ekipi.

Jedno je sigurno - ukoliko do transfera dođe, to će definitivno biti jedan od najvećih poteza u ovogodišnjem prelaznom roku. Navijači Denver Nagetsa sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i mogući ishod pregovora oko potencijalnog dolaska Rasela Vestbruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading