STAVI GA U TIM, AKO NE ŽELIŠ DA IZGUBIŠ! Reprezentativac Francuske ušao u ISTORIJU EP!

Autor:

Sport

01.07.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikad nikom nije pošlo za nogom.

STAVI GA U TIM, AKO NE ŽELIŠ DA IZGUBIŠ! Reprezentativac Francuske ušao u ISTORIJU EP!

Foto: www.profimedia.rs

Malo ko bi pre nekoliko godina mogao da predvidi da će skromni francuski reprezentativac Ngolo Kante postati sinonim za nepobedivost na velikim takmičenjima. Međutim, upravo to se dogodilo, a njegova fantastična statistika sada je zvanično ušla u istoriju.

Kante je postao evropski reprezentativac sa najdužim nizom utakmica bez poraza na Evropskim i Svetskim prvenstvima. Njegov niz od 19 zvaničnih mečeva u kojima ne zna za neuspeh je impresivan, a u tom periodu Francuska je ostvarila 13 pobeda i šest remija.

Ovaj neverovatan niz definitivno potvrđuje Kanteovu ključnu ulogu u timu i njegovu sposobnost da utiče na rezultate.

 

 

Večerašnja pobeda Francuske nad Beligijom rezultatom 1:0, autogolom Jana Vertongena u samom finišu duela, posle udarca Kolo Muanija, samo je potvrdila Kanteovu neverovatnu statistiku.

Pobednički rezultat je poslao "trikolore" u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde će se boriti protiv boljeg iz meča između Portugala i Slovenije. Očekuje se da će Kante ponovo biti ključni igrač u narednim utakmicama, a njegova prisutnost na terenu sigurno će biti od presudnog značaja za francusku reprezentaciju.

Za sada je poznato da će u četvtrfinalu snage odmeriti: Nemačka - Španija, odnosno, Engleska - Švajcarska, Portugal ili Slovenija idu na megdan Francuzima, dok poslednji par čine pobednici Rumunija/Holandija - Austrija/Turska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading