RONALDO HLADAN KAO LED! NEVEROVATAN podatak iz penal-serije! OTKUCAJI SRCA i emotivni ROLERKOSTER!

Autor:

Sport

03.07.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Portugal - Slovenija i dalje je tema fudbalskih krugova.

RONALDO HLADAN KAO LED! NEVEROVATAN podatak iz penal-serije! OTKUCAJI SRCA i emotivni ROLERKOSTER!

Foto: Tanjug/AP

Portugal je uspeo da se plasira u četvrtfinale EVRO2024 nakon dramatične pobede nad Slovenijom, a Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, imao je ključnu ulogu u ovoj pobedi, uprkos tome što je umalo postao tragičar meča.

Jedna od neverovatnih činjenica koja je privukla pažnju javnosti jeste da Kristijano već neko vreme nosi oko zgloba WHOOP 4.0 narukvicu, koja mu, između ostalog, meri brzinu otkucaja srca. Tokom meča osmine finala, ovi podaci su otkrili kako je Ronaldo prošao emotivni rolerkoster tokom meča. Kada je glavni arbitar meča odsvirao kraj drugog produžetka, Ronaldo je imao 180 otkucaja u minutu, dok je uspeo da ih spusti na 100 pre izvođenja penala, što je uticalo na preciznost njegovog šuta u mrežu protivnika.

Osim Ronalda, herojsku ulogu odigrao je i golman Diogo Kosta, koji je u finišu meča "skinuo" zicer Šešku, a potom u penal seriji odbranio sva tri šuta Slovencima. Njegova izvanredna odbrana doprinela je konačnoj pobedi Portugala.


Pobeda Portugala nad Slovenijom na Evropskom prvenstvu rezultat je ne samo fudbalskog talenta, već i emocionalne izdržljivosti i herojskih poteza pojedinih igrača. Ova pobeda će ostati upamćena kao jedna od najuzbudljivijih utakmica na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, iako je nakon 120 minuta igre bilo 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading