"PANCERI" OGORČENI NA BRITANCA! Nemci BLJUJU vatru! Žestoke reči na račun Tejlora!

Autor:

Sport

05.07.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruku kod nedosuđenog penala mu neće oprostiti.

"PANCERI" OGORČENI NA BRITANCA! Nemci BLJUJU vatru! Žestoke reči na račun Tejlora!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalske reprezentacije Nemačke i Španije odigrali su utakmicu prepunu uzbuđenja, dostojnu naziva finala pre finala Evropskog prvenstva. Posle prvog poluvremena u kome su mreže mirovale, u drugom se delu sve otvorilo.

Najpre je Crvena furija poveli golom Danija Olma u 51. minutu, prethodno mu je sjajno asistirao Lamin Jamal u sredinu, a fudbaler Lajpciga je bio na mestu i precizno skrenuo loptu pored Manuela Nojera u mrežu.

Probudili su se "panceri" i krenuli da vrše pritisak, kako bi došli do izjednačenja. Uz mnoge propuštene prilike i nesrećnu završnicu, produžetke je donio Florijan Virc u samoj završnici susreta. Još jedan sjajan pogodak veziste šampiona Bundeslige, Bajera iz Leverkuzena, održao je Nagelsmanov tim u životu i odveo meč u dramatične produžetke.

Foto: www.profimedia.rs

Entoni Tejlor

Nastavila je Nemačka sa napadima, a sporna situacija dogodila su u 106. minutu kada je Džamal Musijala snažno šutirao, put lopte prema golu zaustavila je ruka Marka Kukurelje. Već smo pisali da je ovo bio penal kao "iz udžbenika" za domaćina EP, ali je glavni sudija Entoni Tejlor samo odmahnuo glavom i pokazao da nema govora o kaznenom udarcu. Nije čak bilo ni signalizacije iz VAR sobe, te je Englez pustio igru da se nastavi.

Da zlo bude veće, Mikel Merino je bio dželat Nemaca u 119. minutu za konačnih 2:1, a Nemci su posle meča žalili zbog spornog trenutka.

- Ja sam više na strani penala, jer je ruka bila očito odmaknuta od tela. Tejlor je smatrao da je bila reč o neutralnoj kretnji. Šteta je da tako nešto odlučuje o rezultatu utakmice - rekao je sudija Torsten Kinhofer za Bild.

Mnogi navijači Nemačke su bili daleko oštriji od poznatog arbitra.

- Uvijek ista priča s engleskim sudijama. Ne bi ih trebalo puštati na ovakve turnire. Neka ostanu u Premijer ligi - stoji u jednom od komentara, dok drugi dodaju:

- Entoni Tejlor ne zaslužuje da sudi Premijer ligu, a kamoli Evropsko prvenstvo. Odvratno suđenje - ogorčeni su nemački fanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uroš

06.07.2024 18:13

Švabe se žale? Pa sudija im je omogućio da izjednače. A Toni Kros par 3 puta je trebao da dobije žuti