AUUU, KAKAV ODGOVOR NOLETA PUBLICI POSLE POBEDE! POSLAO IH JE NA SPAVANJE: Najveći ikada UNIŠTIO neuspele provokatore (VIDEO)

Autor:

Sport

08.07.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta im radi čovek...

AUUU, KAKAV ODGOVOR NOLETA PUBLICI POSLE POBEDE! POSLAO IH JE NA SPAVANJE: Najveći ikada UNIŠTIO neuspele provokatore (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2).

Partija kao iz najboljih dana - prelepo za gledanje! Novak je u meč ušao furiozno i u prva tri gema nije dozvolio niti jedan poen protivniku! Onda je u drugom setu Rune malo zbio redove, a dodatna teskoba za Đokovića bila je i ta što je imao problema i sa stomakom. Na sve to se priključila i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta.

Ali, šta oni bede znaju kad za ovoliko godina nisu naučili... Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je uzvikivanjem iste stvari spustivši ih na zemlju nakon što je osvojio drugi set.

Upravo na konto toga je Đoković "bacio" neviđeno dobru foru u izjavi posle meča totalno uništivši neuspele provokatore!

- Za sve vas koji ste odlučili da me ne poštujete - Lakuuuuuu noć! - rekao je Đoković na Engleskom (Gooood night) u istom tonu kao kada su oni njega prozivali!

Na komentar reportera da je to možda samo bila podrška Runeu, Đoković je odgovorio:

- Ne, ne to ne prihvatam. Znam da su navijali za Runea, ali to je izgovor za “Bu”. Znam sve trikove, znam kako stvari funckionišu, na one koji plate karte i vole tenis, cene igrače i napore koje igrači daju. Igrao sam u mnogo težim okruženjima, ništa mi ne možete.

Što se tiče samog meča, Novak je normalno bio prezadovoljan.

- Veoma sam zadovoljan. Nije igrao blizu svoje najbolje igre. Težak start za njega, izgubio je svih 12 poena na startu. To ga je pogodilo na mentalnom nivou. Pritisak ga je sustigao, sve je bilo intezivnije. Sa moje strane, mislim da sam odradio stvari na pravi način u ključnim trenucima. Solidna igra. Srećan sam što sam prošao dalje u tri seta, kaže Novak.

Đoković će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Aleksom de Minorom.

- Igrali smo par puta u poslednje vreme, prvi put ćemo igrati na travi, on je možda i najbrži igrač na turu. Biće teško - završio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading