TAKO MLADA A VEĆ BARATA VELIKIM SUMAMA: Evo koliko je Angelina Topić novca dobila za svoj uspeh

Autor:

Sport

08.07.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojila treće mesto u skoku u vis.

TAKO MLADA A VEĆ BARATA VELIKIM SUMAMA: Evo koliko je Angelina Topić novca dobila za svoj uspeh

Foto: www.profimedia.rs

Srpska atletičarka, Angelina Topić, ostvarila je još jedan značajan uspeh na mitingu Dijamantske Lige u Parizu, osvojivši treće mesto u skoku u vis. Topić je ponovila nacionalni rekord preskočivši visinu od 198 centimetara, ali je pokušaj da preskoči 201 centimetar bio neuspešan. Pobedu je odnela Jaroslava Mahučik iz Ukrajine, postavivši novi svetski rekord od 210 centimetara. Ovaj rezultat Angelini je doneo prvo mesto u generalnom plasmanu sa 22 osvojena boda, dok se Mahučik nalazi na drugoj poziciji sa 16 bodova.

Pored osvojenih bodova, Angelina Topić je zaradila i određenu sumu novca na ovom prestižnom takmičenju. Za osvojeno treće mesto, Angelina je dobila nagradu od 3.500 dolara, čime je dodatno učvrstila svoj finansijski status. Ovo je samo nastavak niza uspeha jer je na prethodna dva mitinga ukupno zaradila 10.000 dolara. Osim Angelininog uspeha, vredno je pomenuti i Milicu Gardašević koja je zauzela osmo mesto u skoku udalj, donoseći joj nagradu od 500 dolara.

Angelina Topić je postala prava zvezda atletike, osvajajući srca publike svojim impresivnim rezultatima i upornošću. Njen nastup na mitingu Dijamantske lige u Parizu samo je potvrdio njen status kao jedne od najtalentovanijih atletičarki današnjice. Njen trud i posvećenost sportu donose joj zasluženo priznanje i finansijsku sigurnost, čime inspiriše mnoge mlade generacije atletičara širom sveta. S obzirom na dosadašnje uspehe, jasno je da je Angelina Topić zasluženo mesto u vrhu atletske scene i da će nastaviti da obeležava takmičenja i postiže izvanredne rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading