OVO MNOGI NISU ZNALI! Siner OTKRIO da ima novo PRIJATELJSTVO!

Autor:

Sport

05.07.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan rutinski stigao do osmine finala Vimbldona.

OVO MNOGI NISU ZNALI! Siner OTKRIO da ima novo PRIJATELJSTVO!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u četvrto kolo Vimbldona, posle ubedljive pobede nad Miomirom Kecmanovićem. Meč je trajao sat vremena i 38 minuta, a prvi reket sveta je trijumfovao u tri seta rezultatom 6:1, 6:4, 6:2.

Ubedljiva pobeda je još jedan dokaz dominacije Italijana od početka sezone, dok je za Srbina predstavljala izazov prevelikog kalibra.

- Srećan sam zbog svoje igre danas, mislim da sam udarao loptu sa dobrom brzinom i srećan sam zbog toga, hvala vam što ste ostali svi ovako kasno. Ovo je bio "zaposlen" dan na Centralnom terenu, tako da mi je drago što sam završio, sada ću da se oporavim i da se spremim za sledeću rundu - rekao je Siner posle trijumfa i nastavio u istom tonu:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

- Dobro je biti ponovo ovde nazad, ovo je izuzetno mesto, ako ne i najizuzetnije na svetu. Sve to kada se iskombinuje, ja sam jako srećan što sam ovde - kaže Italijan.

Izneo je pohvale na račun svog tima:

- Pa, moj tim i ja radimo naporno da budemo u ovoj poziciji, moja igra je napredovala, ali i dalje pokušavamo da budemo još bolji, mnogo je žrtvi i radne etike. Kombinacija mene i tima, trudimo se da budemo sve bolji.

Janik je na kraju objavio kakvo ima "prijateljstvo s travom".

- Pa, da budem prijatelj sa travom. To se govori, budi prijatelj sa travom, nešto će dobro da se dogodi. Na početku sam se mučio, ali svake godine imam utisak kao da napredujem, videćemo šta ću uraditi ove godine, ali srećan sam što sam na terenu, to je najvažnije. Zahvaljujem se publici što se došli - istakao je Siner.

Njegov rival u osmini finala biće pobednik duela Ben Šelton (SAD) - Denis Šapovalov (Kanada).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading