POLICIJA UHAPSILA UCENJIVAČE! ŠUMAHEROVA PORODICA odahnula! Član obezbeđenja i dva Turčina TRAŽILI 15 MILIONA EVRA za UZNEMIRUJUĆE FOTKE!

Autor:

Sport

05.07.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki svetski šampion u Formuli 1 oporavlja se još od 2013.

POLICIJA UHAPSILA UCENJIVAČE! ŠUMAHEROVA PORODICA odahnula! Član obezbeđenja i dva Turčina TRAŽILI 15 MILIONA EVRA za UZNEMIRUJUĆE FOTKE!

Foto: Profimedia

Mihael i Korina Šumaher

Porodicu Mihaela Šumahera ucenjivali su muškarci koji su pretili da će objaviti slike legende Formule 1 nakon njegove nesreće na skijanju. U zaveri je, pokazalo se, učestvovao je i bivši pripadnik obezbeđena slavnog Nemca.

Šumaher, bivši sedmostruki svetski šampion, zadobio je povrede koje su mu promenile život nakon skijaške nesreće u francuskim Alpima 2013. godine i od tada se više nije pojavljivao u javnosti.

"Bild" je prošlog meseca objavio da je nemačka policija uhapsila dvojicu muškaraca, oca i sina, nakon što su targetirali Šumaherovu porodicu u pokušaju da od njih iznude milione evra.

Dalji detalji su sada izneseni u izveštajima iz Nemačke u kojima se tvrdi da je organizator zavere, za koju se smatralo da vredi oko 15 miliona evra, sada uhapšen. Državno tužilaštvo u Vupertalu potvrdilo je da je u četvrtak uhapšen 52-godišnji muškarac koji je radio za porodicu Šumaher kao obezbeđenje.

Razvoj događaja dolazi nakon što su još dva muškarca, Iilmaz T (53) i njegov sin (30) iz Vupertala, uhapšeni prošlog meseca. Navodno su imali osetljive slike Šumahera neposredno nakon njegove nesreće i da su porodici rekli da "ne žele da (slike) budu objavljene", ali su istovremeno zahtevali plaćanje. Rečeno je da su obećali proviziju bivšem telohranitelju umešanom u zaveru i čak su poslali slike porodici da potkrepe svoje tvrdnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading