GOL-MAŠINA IZ POLJSKE NEĆE U ZVEZDU! Najbolji STRELAC Ekstraklase odbio ponudu s Marakane!

Autor:

Sport

03.07.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako barem pišu Poljaci...

GOL-MAŠINA IZ POLJSKE NEĆE U ZVEZDU! Najbolji STRELAC Ekstraklase odbio ponudu s Marakane!

Foto: Prinsktin/Ekstraklasa TV

Erik Eksposito, španski fudbaler koji je prošle sezone nastupao za Slask iz Vroclava, ne želi u Crvenu zvezdu, tako barem pišu mediji iz Poljske.

Naime, tamošnji "Przegladsportowy" saznaje su crveno-beli poslali ponudu Ekspozitu, ali da je 28-godišnji napadač istu odbio. Navodno, on je rekao ne i Slasku oko produžetka saradnje i očekuje bogatu ponudu iz arapskih zemalja. Španac je mnoge klubove odbio i sredinom prošlog meseca i prihvatio milionsku ponudu Um Salala, a katarski klub je čak potvrdio njegov dolazak putem društvenih mreža, da bi brže-bolje obrisao objave jer je posao propao u poslednjem trenutku.

Ekspozito je tražena roba u ovom prelaznom roku. Kako se navodi, spustio je rampu i turskom Ejupu, a interesovanje za njega pokazali su poljski velikan Legija, koja mu je navodno nudila 700.000 evra po sezoni, i prošlogodišnji šampion Rakov.

Španac je sada slobodan na tržištu nakon pet godina provedenih u Vroclavu, a u Poljskoj je za to vreme stekao reputaciju gol-mašine. U pomenutom periodu je na 164 utakmice u svim takmičenjima postigao 58 golova i upisao 24 asistencije, a lane je bio posebno efikasan. Sa 19 pogodaka bio je najefikasniji fudbaler Ekstraklase, najjačeg ranga tamošnjeg fudbala. Ekspozito je ponikao u mlađim kategorijama Malage, nakon čega je u otaždbini nastupao još za Kordobu i Las Palmas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading