GOSPODSKI POTEZ! Rumuni oduševili na EVRO2024 - Nakon ELIMINACIJE uradili OVO! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori nisu mogli da veruju, pa se pohvalili na mrežama.

GOSPODSKI POTEZ! Rumuni oduševili na EVRO2024 - Nakon ELIMINACIJE uradili OVO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rumunski fudbaleri su na Evropskom prvenstvu 2024. godine napravili značajan iskorak, ali su na kraju doživeli bolan poraz u osmini finala. Nakon sjajne partije protiv Ukrajine, gde su ih deklasirali, usledili su porazi od Belgije i nerešen rezultat protiv Slovačke, ipak su zauzeli prvo mesto u grupi E.

Iako su eliminisani sa prvenstva u osmini finala od Holandije (3:0), ostavili su pozitivan utisak na organizatore i domaćine, pa su u minhenskoj areni ostavili svlačionicu u savršenom redu, uz priloženo pismo na nemačkom jeziku, izražavajući zahvalnost za gostoprimstvo i organizaciju EVRO 2024. Na terenu jednostavno nisu mogli da se nose sa raspoloženom Holandijom, koja je preko Kodija Gakpoa i Donjela Malena izborila plasman među osam najboljih.

 

 


Iako su Rumuni napustili takmičenje, njihov uticaj na Evropsko prvenstvo nije prošao neprimećeno. Njihova pozitivna energija, borbeni duh i ljubav prema fudbalu ostavili su traga, čak i nakon eliminacije. Kada se sve sabere i oduzme, uspešno učešće naših severoistočnih komšija na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj. A, postarali su se izabranici Edija Jordaneskua da se od Nemačke oproste sa stilom. Slično praktikuju i fudbaleri Japana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading