PAKAO GRUPE "E"! Evo kako izgledaju SVE TABELE pred poslednje 3. kolo na EP!

Autor:

Sport

22.06.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najneizvesnija od svih grupa u Nemačkoj.

PAKAO GRUPE "E"! Evo kako izgledaju SVE TABELE pred poslednje 3. kolo na EP!

Foto: Tanjug/AP

Završeno je drugo kolo grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a za dve utakmice samo su tri selekcije obezbedile nokaut fazu, a jedna reprezentacija je završila učešće.

Bez ikakvog opterećanja Nemačka, Španija i Portugal će istrčati na teren u trećem kolu, a isto tako i Poljska koja je u svojoj grupi bez bodova, te nema šanse da se domogne naredne runde takmičenja.

GRUPA A: Nemci sigurni, Švajcarci bod do cilja

Siguran putnik u osminu finala šampionata Evrope su već pomenuti "panceri", domaćin ima dve pobede, na drugoj poziciji je trenutno Švajcarska sa jednim trijumfom. Treće kolo rešiće mnoga pitanja u ovoj grupi već u nedelju od 21.00 sat.

Foto: PRINTSCREEN

 

GRUPA B: Španija obezbedila 1/8 finala

Prva u grupi B je Španija koja je sa šest bodova već obezbedila plasman u nokaut fazu, drugo mesto za sada drži aktuelni evropski šampion Italija, dok po bod u ovoj grupi imaju Albanija i Hrvatska. Mečevi ovih selekcija su na programu u ponedeljak od 21.00 sat i nema sumnje da nas očekuju izuzetno uzbudljivi dueli.

Foto: PRINTSCREEN

 

GRUPA C: "Orlovi" odlučuju protiv Danske

Sve oči naše nacije biće uprte u Grupu C u kojoj se nalazi Srbija! Prvo mesto drži Engleska sa četiri boda, Danska i Slovenija imaju po dva boda, a Piksijevi "orlovi" jedan.

Poslednje kolo biće veoma uzbudljivo, a mečevi ove grupe su na programu u utorak od 21.00 sat, sastaju se: Srbija - Danska, odnosno, Engleska - Slovenija.

Foto: PRINTSCREEN

 

GRUPA D: Neizvesnost do poslednjeg trenutka

U Grupi D biće neizvesno do poslednjeg sudijskog zvižduka iako su odavno viđeni putnici za osminu finala Holandija i Francuska koje trenutno imaju po četiri boda iz dva odigrana meča. Poljska je sa dva poraza završila učešće na EP, dok Austrija u duelu sa Holanđanima ima priliku da se domogne druge pozicije koja vodi direktno u nokaut fazu. Mečevi trećeg kola ove grupe zakazani su za utorak od 18.00 časova.

Foto: PRINTSCREEN

 

GRUPA E: Nezapamćeno ludilo

Pravi haos odvija se u Grupi E u kojoj sve selekcije imaju jednak broj bodova. Poslednje kolo će definitivno biti presudno za sve selekcije u ovoj grupi, a ono je na programu u sredu od 18.00 časova.

Foto: PRINTSCREEN

 

GRUPA F: Portugal siguran, Turska najbliža drugoj fazi

Portugal sa šest bodova ide sa prvog mesta u nokaut fazu Evropskog prvenstva, a Turska koja je na drugoj poziciji moraće da se pomuči u trećem kolu protiv Češke kako bi zadržala mesto koje vodi u osminu finala. Mečevi ove grupe na programu su u sredu od 21.00 sat.

Foto: PRINTSCREEN

 


Podsetimo, po završetku grupne faze prvoplasirana i drugoplasirana ekipa, kao i četiri najbolja trećeplasirana tima, izboriće pravo nastupa u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading