MIOMIROV ČAS TENISA U LONDONU! Kecmanović PREGAZIO Indijca u PRVOM setu! Pobeda na VIDIKU!

Autor:

Sport

01.07.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno otvaranje meča.

MIOMIROV ČAS TENISA U LONDONU! Kecmanović PREGAZIO Indijca u PRVOM setu! Pobeda na VIDIKU!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović je drugi predstavnik Srbije koji je danas izašao na vimbldonski teren.

Posle poraza Dušana Lajovića od Bugarina Grigora Dimitrova u tri seta, Beograđanin će pokušati da spasi čast protiv Sumita Nagala iz Indije, a sudeći po otvaranju meča, Miša je na najboljem putu da to i učini.

Naime, Kecmanović je ubedljivo dobio prvi set protiv Indijca rezultatom 6:2, napravivši čak dva brejka u uvodnom periodu.

Najpre u prvom, pa potom i u trećem gemu, Miomir je oduzimao servis trenutno 73. igraču na ATP listi, što mu je donelo ubedljivo vođstvo od 4:0, koje se ispostavilo nedostižnim za Sumita Nagala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sumit Nagal

Sada je nekada najbolji juniorski teniser sveta na najboljem putu da prođe u drugo kolo najprestižnijeg grend slema, koji se igra u Londonu. Ukoliko se to dogodi, Miomir Kecmanović će u drugom kolu igrati protiv pobednika između okršaja u kojem se sastaju 27. nosilac Talon Grikspur itz Holandije i "laki luzer" Danijel Elahi Galan iz Kolumbije!

Treba reći da je Kecmanović pre dve godine dogurao do trećeg kola Vimbldona, što mu je najbolji rezultat na Vimbldonu. S druge strane, Nagal je plasmanom u prvo kolo Vimbldona napravio podvig, jer prethodnih sezona nije uspevao da dođe do glavnog žreba takmičenja na trećem Grend slemu. Pre četiri godine stigao je do drugog kola US Opena, dok je ove godine isti podvig načinio na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading