TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO: Glumica objavila ŠOK snimak, pa priznala šta se dešava sa njenim suprugom!

Autor:

Zabava

01.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović prekinula ćutnju!

TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO: Glumica objavila ŠOK snimak, pa priznala šta se dešava sa njenim suprugom!

Foto: Instagram.co

Anđela i Mihail

Glumica Anđela Jovanović (31) i njen suprug atletičar Mihail Dudaš trenutno prolaze kroz period renoviranja svog stana, dok se istovremeno pripremaju za dolazak bebe.

Anđela je otkrila da su suočeni sa brojnim izazovima i mukama koje ih prate poslednjih dana. Renoviranje kasni, ima još dosta posla, a beba je na putu. Uz to, par živi u privremenom haosu i nije u svojoj kući, što ih dodatno opterećuje. Ipak, ističe da se osećaju srećno i zaljubljeno, te da se raduju svemu što dolazi.

 

 

- Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putu i mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno - napisala je Anđela.

Glumica Anđelka Prpić je odmah komentarisala video koji je Anđela objavila.

- I neka uvek bude malo kreativnog haosa, a vi uvek malo ludi i ovoliko medeni i zaljubljeni - napisala je Anđelka, na šta joj je Anđela odgovorila: "Volem".

 

Inače, par se prošle godine venčao, a nedavno su proslavili praznik Mladenci i ona se oglasila tim povodom.

- Srećni mladenci! Onda kad smo šmugnuli nakon ceremonije da budemo na trenutak samo nas dvoje, seli na klupicu, prozborili par lepih reči, malo više ćutali, zabeležili ovaj momenat i vratili se da sa najbližima slavimo ljubav - napisala je Jovanovićka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dobro

01.07.2024 20:58

E sad mogu mirno da spavam... Bitno da ste rekli i da sad svi znaju... Nemoj sve pare da potrošiš trebaće ti.... Optuži čoveka, debelo slaga i osta živa... Pa treba da platiš za to.... Ipak malo ostavi da imaš!!