NESVAKIDAŠNJE! STATISTIKA EVROPSKOG PRVENSTVA REKLA SVOJE: Srbija stradala zbog utorka, Austrija veruje u pobedu nad Turcima!

Autor:

Sport

01.07.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarno.

NESVAKIDAŠNJE! STATISTIKA EVROPSKOG PRVENSTVA REKLA SVOJE: Srbija stradala zbog utorka, Austrija veruje u pobedu nad Turcima!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Austrije će se ovog utorka u osmini finala Evropskog prvenstva 2024. suočiti sa Turskom, a navijači imaju mnogo razloga za optimizam. Razlog za optimizam leži i u impresivnoj statistici selektora Ralfa Rangnika. Od preuzimanja reprezentacije u junu 2022. godine, Rangnik je pobedio u svih šest međunarodnih utakmica koje su se igrale utorkom.

Ova neverovatna statistika daje Austrijancima dodatni podstrek i veru u tim pred ključni meč. U junu 2023. godine, Austrija je pod vođstvom Ralfa Rangnika prvi put pobedila u utorak, savladavši Švedsku sa 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Revanš meč u Švedskoj takođe je održan utorkom, a Austrija je slavila sa 3:1. Sledeća pobeda došla je u novembru kada su sa 2:0 pobedili Nemačku.

Foto: Tanjug/AP

Austrija

Tim Ralfa Rangnika je u martu u osmini finala sa 6-1 pobedio Tursku – naravno, u utorak. Neposredno pre Evropskog prvenstva, Austrija je još jednom slavila utorkom, ovaj put u prijateljskoj utakmici protiv Srbije (2-1). Prošle nedelje, Rangnik i njegovi igrači proslavili su pobedu od 3-2 u poslednjem grupnom meču protiv Holandije, opet u utorak.

Ipak, loša vest za Austrijance je da, ukoliko prođu Tursku, nijedna druga utakmica Evropskog prvenstva nije zakazana za utorak - finale 14. jula je, naravno, u nedelju. S obzirom na ovu impresivnu statistiku, Rangnik i njegov tim imaju mnogo razloga za optimizam pred sutrašnji meč protiv Turske.

Rangnikova neverovatna statistika utorkom daje dodatni motiv i sigurnost austrijskim navijačima. Uzbuđenje raste pred meč sa Turskom, a očekivanja su visoka. Austrija ima razloga da veruje u svoj tim i učinak selektora Ralfa Rangnika na utakmicama održanim utorkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading