VILANDER PONOVO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: ''Ne lome rekete, ne vređaju članove tima. Imaju sve!''

Autor:

Sport

01.07.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilander ponovo pokazao mržnju prema Novaku.

VILANDER PONOVO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: ''Ne lome rekete, ne vređaju članove tima. Imaju sve!''

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započinje svoje učešće na ovogodišnjem Vimbldonu susretom sa Vitom Koprivom. Nakon što se uspešno oporavio od povrede i stigao u London, Novak se suočava sa izazovom prvog protivnika, ali i sa "skrivenim" kritikama koje je dobio od konsultanta Eurosporta, Matsa Vilandera.

- Žao mi je zbog nemogućnosti finala između karlosa Alkaraza i Janika - rekao je Vilander i dodao:

- Jako bih voleo da imamo mogućnost  finala između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera! Doživeo bih dvonedeljno takmičenje sa još većim entuzijazmom da nisu bili u istoj polovini žreba. Uopšte ne kažem da Novak Đoković neće biti na visini zadatka, kao drugi nosilac, ali on ima 37 godina i upravo je operisao koleno. U tim godinama, tri dana mogu biti značajna kao tri meseca. Sve može da se dogodi - naveo je Šveđanin i nastavio:

- Već smo videli duel Alkaraz-Sinera na Grand slamovima, ali ne u finalu, i došli smo do faze kada nam to treba. Jer svi znamo da sada imamo dve super zvezde koje će se dugo osećati želju da pobeđuju. U stvari, da smo imali finale Vimbldona 2024 između njih dvojice, imalo bi, po mom mišljenju, istu istorijsku važnost kao Federer-Nadal finala 2007. i 2008. godine ili Mekinro-Borg finala iz 1980. i 1981. godine. Nalazimo se na prelomnoj tački - jasan je Vilander.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Mats Vilander

Potom je prozvao Novaka Đokovića poručivši da ostali teniseri ne lome rekete.

- I mi smo u fazi kada se drugi igrači počinju pitati: "Ne, nemoguće je, njih dvojica su previše dobri." Svi osećaju taj trend na turneji. Fizički, oni su neverovatni.  Imaju motivaciju, ambiciju, smirenost, poniznost... Ne lome rekete, nikada ne vređaju svoj tim. Ukratko, imaju sve. Ako Karlos osvoji ovaj Vimbldon, što bi mu dalo jedinstven rezultat, neće se pričati o Agasiju, Konorsu, Lendlu ili Samprasu. Svi će gledati na Đokovića. U svakom slučaju, ako se igramo spekulacija danas, evo šta ću reći: krajnje je malo verovatno da obojica neće imati ukupno dvocifrene Grand slam titule na kraju svojih karijera - govorio je Vilander.

Ono što je posebno zanimljivo, navijači su primetili "skrivene poruke" u kojima je Vilander prozvao Noleta.

- "Žao mi je što neću moći da gledam finale - Alkaraz - Siner", "Ne kažem da Novak Đoković neće biti na visini zadatka...", "Potrebno nam je finale Alkaraz - Siner...", "Značaj meča Federer - Nadal", "Nalazimo se na prelomnoj tački", "Oni ne lome rekete, ne vređaju članove tima. Imaju sve". Samo su neke od rečenica u kojima se vidi animozitet prema Novaku - smatraju navijači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading