NAJLEPŠA SRPSKA TENISERKA OTKRILA KO JOJ JE NAJVEĆI FRAJER NA ATP TURU: Ima nade za sve (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bio bi mi simpatičan da je malo viši od mene..."

NAJLEPŠA SRPSKA TENISERKA OTKRILA KO JOJ JE NAJVEĆI FRAJER NA ATP TURU: Ima nade za sve (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpska teniserka Nina Stojanović nedavno se vratila teniskim takmičenjima posle duge pauze zbog povrede. U jednom nedavnom intervjuu u podkastu "Reketiranje", Nina je otkrila neke zanimljive detalje i stavove o muškim teniserima van terena.

Kada ju je jedan gledalac upitao ko joj je najveći frajer na ATP turu, Nina je iznenadila svojim odgovorom. Iako je Italijan Mateo Beretini poznat kao miljenik žena, teniserka je iznela svoje iskreno mišljenje o njemu.

- Da li da budem grozna ili ne... Meni oni njegovi listovi, ja ne mogu to, nema izražene listove. Ima čudne noge. Ko me ne poznaje pogrešno će da zvuči, ali ja lično kada gledam nekog momka stvarno nikad nisam gledala građu, nikad, nego me uvek privlačilo ono kakav je. Ali Beretinija kad vidiš ne možeš da ne vidiš... Baš mi nije šmeker, meni se baš ne sviđa, veliko 'ne'... - izjavila je Nina.

Da obrazloži svoj stav, Nina je otkrila i ko bi bio po njenom ukusu sa ATP tura.

 

- Recimo, da je viši, Fabio Fonjini bi bio simpatičan, ali je malo niži od mene. Kada sam bila malo mlađa simpatičan mi je bio Tanasi Kokinakis, ima to nešto - zaključila je Nina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tanasi Kokinakis

Ninini iskreni komentari o muškim teniserima pokazuju da je za nju privlačnost mnogo više od fizičkog izgleda, te da joj je bitnije kakav je neko kao osoba.

Podsetimo, Nina je izvršila hirurški zahvat na kuku, pa je iz tog razloga danas 741. teniserka sveta, dok joj je najbolji plasman bio 82. mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading