MEGASENZACIJA NA VIMBLDONU! Anonimus IZBACIO 6. nosioca!

Autor:

Sport

02.07.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

MEGASENZACIJA NA VIMBLDONU! Anonimus IZBACIO 6. nosioca!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Andrej Rubljov doživeo je šokantan poraz u prvom kolu Vimbldona od argentinskog predstavnika Franciska Komesane rezultatom 3:1.

Rubljov, šesti teniser sveta, već neko vreme se bori sa formom i pokušava da se vrati u formu koja bi mu omogućila da se takmiči za trofeje.

Na početku meča, Komesana je uspeo da oduzme servis Rubljovu i osvoji prvi set rezultatom 6:4, stvarajući prednost koju je uspeo da zadrži tokom većeg dela ovog okršaja.

Drugi set je bio neizvestan, ali je Rubljov uspeo da osvoji set na samom kraju, ostvarivši brejk koji mu je doneo izjednačenje. Komesana je dominirao trećim setom, osvojivši ga bez većih problema i prepustivši Andreju samo dva gema.

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Poslednji segment igre bio je najuzbudljiviji, završen tek posle taj brejka. Ni jedan teniser nije uspeo da izgubi svoj servis, a sam taj brejk bio je uzbuđujući, posebno kada je Rubljov uspeo da se vrati sa 5:2 na 5:5. Ipak, Komesana je uspeo da sačuva koncentraciju i ostvari važnu pobedu.


Komesana će u sledećoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Adam Volton - Frederiko Korija.

Rubljov se već neko vreme suočava sa izazovima u formi, te će mu biti potrebno dodatno vreme i trud kako bi povratio svoju prepoznatljivu igru. Njegovi navijači sa nestrpljenjem očekuju da se vrati u vrhunsku formu i ponovo pokaže svoj talenat na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading