TEŠKE REČI SLOVENCA NA RAČUN "ORLOVA"! Srbi su nas PROVOCIRALI!

Autor:

Sport

22.06.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije se ne mire sa gubitkom dva boda.

TEŠKE REČI SLOVENCA NA RAČUN "ORLOVA"! Srbi su nas PROVOCIRALI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije je u drugom kolu Evropskog prvenstva osvojila veliki bod protiv selekcije Slovenije (1:1).

Meč je bio obeležen potpunom dramom do samog kraja utakmice, u kome su naši reprezentativci uspeli da izbegnu novi poraz. Piksijevi "orlovi" su ostali u igri uoči meča protiv Danske, postigavši gol u petom minutu sudijske nadoknade vremena, preko Luke Jovića, što je izazvalo burne reakcije i kontroverze u komšiluku.

Nakon meča, najbolji slovenački fudbaler Benjamin Šeško je izneo svoje viđenje događaja, ističući da su se neki srpski igrači ponašali neprimereno tokom finiša utakmice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Benjamin Šeško

- Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se menjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što pre da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu - rekao je Šeško.

Napadač Lajpciga je napomenuo da je primetio promenu u ponašanju protivničkog tima kada je postalo jasno da moraju postići gol kako bi izbegli poraz. Njegove reči su izazvale pažnju javnosti, ali je odlučio da ne ulazi u detalje, ističući da takve situacije nisu neuobičajene u fudbalu.

Ko gubi, a u ovom slučaju je Slovenija ta koja je izgubila dva boda, uvek ima pravo da se ljuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading