VRELA SLOVAKINJA RUŠI ENGLEZE: Ona obara društvene mreže! U slučaju pobede, obradovaće svoje pratioce! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostrvljani večeras pakuju kofere? Kako se "suprostaviti" atraktivnoj manekenki koju na društvenim mrežama prati sedam miliona ljudi?

VRELA SLOVAKINJA RUŠI ENGLEZE: Ona obara društvene mreže! U slučaju pobede, obradovaće svoje pratioce! (FOTO GALERIJA)

Foto: instagram.com/veronikarajek

Poslednji dan meseca juna donosi dva duela osmine finala u kojima su favoriti poznati, ali fudbal ne bi bio to što jeste da se iznenađenja ne događaju.

Jedan od onim mečeva koji se mogu smatrati "potencijalnom minom" za favorita odigraće se u Gelzenkirhenu gde će se reprezentacija Slovačke sastati sa Engleskom, a Slovaci pored sjajnih partija u grupnoj fazi takmičenja, na svojoj strani će imati i dodatni motiv u vidu atraktivne manekenke koja će danas biti uz svoje zemljake.

Slovačka navijačica Veronika Rajek, poznata po svojoj lepoti i atraktivnom izgledu, postaje glavna tema razgovora među ljubiteljima fudbala širom Evrope. Njen entuzijazam i podrška reprezentaciji Slovačke na EVRO 2024 ne prestaju da izazivaju pažnju, naročito nakon što je otkrila svoju vezu sa vezistom Ondrejem Dudom, sa kojim je pohađala srednju sportsku specijalizovanu školu.

Manekenka i zvezda društvenih mreža, Veronika Rajek, već godinama pleni pažnju svojom harizmom i izgledom. Međutim, njena ljubav prema fudbalu i podrška reprezentaciji Slovačke na EURO 2024 su je dodatno istakle u javnosti.

 

Veronika ističe da je u Slovačkoj trenutno veselo raspoloženje, naročito nakon startne pobede protiv Belgije. Slovaci su poznati po svojoj strasti prema navijanju za svoje selekcije na bilo kom takmičenju, pa nije iznenađenje što su puni optimizma uoči meča sa Engleskom u osmini finala.

U slučaju da reprezentacija Slovačke ostvari uspeh na EURO 2024, Veronika Rajek planira da proslavi sa svojom porodicom i da, kako kaže, "uradi nove fotografije sa slovačkom zastavom". Njena podrška i entuzijazam sigurno će dati dodatnu snagu reprezentativcima u njihovim nastojanjima da ostvare što bolji rezultat na ovom takmičenju.

Da podsetimo, meč između Engleska i Slovačke na programu je u nedelju 30. juna sa početkom od 18 časova. Navedeni duel ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da prate u direktnom prenosu na kanalima RTS 1 i TV Arenasport Premium 1, a takođe sve zanimljivosti sa EVRO 2024 pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading