NEVEROVATAN GOL ŠVAJCARACA! Italijani im ne mogu ništa (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najlepših golova na EURO 2024.

NEVEROVATAN GOL ŠVAJCARACA! Italijani im ne mogu ništa (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Švajcarske odigrala je uzbudljivu utakmicu protiv Italije u okviru osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Iako su Švajcarci bolje počeli duel i više pretili, prvi gol postignut je u 37. minutu kada je mrežu zatresao Frojler. Međutim, ono što je posebno obeležilo ovaj meč jeste majstorski pogodak Rubena Vargasa u 46. minutu, kojim je duplirao prednost svoje reprezentacije.

Vargas je primio loptu na ivici kaznenog prostora, izveo savršen udarac i poslao je loptu u dalji ugao, ostavljajući golmana Donarumu bez šanse. Ovaj spektakularni pogodak oduševio je navijače i sigurno će se dugo pamtiti kao jedan od vrhunskih trenutaka ovog turnira.

Ovo je bio samo jedan od nekoliko vrhunskih momenata koji su obeležili susret između Švajcarske i Italije, a utakmica je pružila pravu sportsku dramu i uzbuđenje za sve ljubitelje fudbala.

 

 


Iako su Italijani favoriti u ovoj utakmici, Švajcarci su pokazali izuzetnu snagu i borbenost na terenu. Njihov ofanzivni pristup igri rezultirao je sa nekoliko opasnih napada, a gol koji je postigao Frojler samo je potvrdio kvalitet njihove igre. Ovaj rezultat će sigurno podići samopouzdanje Švajcarske reprezentacije i pokazati da su spremni da se nose sa jakim protivnicima.

Susret između Švajcarske i Italije pružio je pravu fudbalsku poslasticu za ljubitelje ovog sporta. Oba tima su pružila izuzetno uzbudljivu igru, sa brojnim šansama i vrhunskim potezima na terenu. Pogodak Rubena Vargasa definitivno će biti jedan od najupečatljivijih trenutaka ovog meča, ali i čitavog turnira, dok će borba i zalaganje obe ekipe ostati upamćeni kao primer pravog sportskog duha.

Nakon ovog meča, javnost će sigurno intenzivno raspravljati o spektakularnom golu Rubena Vargasa. Ovaj pogodak će biti tema brojnih analiza i diskusija, a navijači širom sveta će se diviti ovom majstorskom potezu. Vargas je još jednom pokazao svoj talenat i sposobnost da postigne golove na najvažnijim utakmicama, što će svakako dodatno učvrstiti njegovu poziciju među fudbalskim zvezdama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading