KAPITEN ENGLESKE DOBIO ŽESTOKE KRITIKE! Ovo je bio njegov ODGOVOR!

Autor:

Sport

23.06.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gordi Albion" u poslednjem kolu Grupe C Evropskog prvenstva igra protiv Slovenije.

KAPITEN ENGLESKE DOBIO ŽESTOKE KRITIKE! Ovo je bio njegov ODGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske, Hari Kejn, stao je u odbranu svojih saigrača nakon što su bivši reprezentativci izrazili nezadovoljstvo igrom ekipe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

On je istakao da je teško igrati na velikim takmičenjima i da bi bivši igrači trebalo da imaju razumevanja za trenutni pritisak.

- Nikada ne bih želeo da ispoljim nepoštovanje prema bilo kom igraču, posebno prema igraču koji je nosio dres i zna kako je igrati za Englesku. Ali ono što bivši igrači moraju da shvate je da je veoma teško ne slušati to sada, posebno za neke igrače koji nisu navikli na to ili neke igrače koji su novi u okruženju - rekao je Kejn na konferenciji za medije, a prenosi Bi Bi Si (BBC).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn


Naglasio je da su bivši reprezentativci imaju "odgovornost" jer njihove reči imaju veliku težinu među navijačima. Istovremeno, on je priznao da ekipa nije pružila najbolje partije u prva dva meča, ali je istakao da su rezultati ipak pozitivni.

- Znam da moraju da budu iskreni i da daju svoje mišljenje, ali takođe imaju odgovornost kao bivši igrači Engleske na koje se mnogi igrači ugledaju i ljudi ih slušaju i ljudima je stalo da čuju šta oni govore - dodao je napadač Bajerna. 

Uprkos kritikama, kapiten "Gordog Albiona" je istakao da su rezultati ipak pozitivni i da ekipa ima potencijal da se popravi kako bi ostvarila bolje rezultate u nastavku takmičenja.

- Možemo biti iskreni prema sebi, nismo igrali onako kako želimo da igramo, ali dobra stvar je što još uvek imamo rezultate i bez toga - napominje Kejn. 

Na kraju je podsetio javnost da Engleska nije osvojila nijedan trofej od 1966. godine, kada je postala prvak sveta. Istakao je da mnogi od trenutnih igrača su bili deo tog perioda bez trofeja i da su svesni težine igranja na velikim takmičenjima.

- Suština je da kao nacija nismo ništa osvojili dugo, dugo vremena, a mnogi od ovih igrača su takođe bili deo toga i znaju koliko je to teško. Dakle, to nikog ne opravdava, to je samo realnost da oni znaju da je teško igrati na ovim velikim turnirima i teško igrati za Englesku - zaključio je Hari Kejn. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading